Normal karşıladığım nereden çıktı ki? Sabahtan beri bölümü gömüyoruz.Yav normal karşılıyorsunuz ya bir şey demiyorum. Hele şu özentilik.

Normal karşıladığım nereden çıktı ki? Sabahtan beri bölümü gömüyoruz.Yav normal karşılıyorsunuz ya bir şey demiyorum. Hele şu özentilik.
Luffy güçsüz ise ne yapalım. Zaten Luffy'i herles üç kere banko öldürüyor la. Voov Luffy'i öldürmüş dememi falan mı bekliyorsun?Kanka adam Luffyi öldürdü daha ötesi var mı ? kınlar ölürse nasıl party yapacak adamlar
Aynı şartlar olsaydı büyük konuşmuş olurdu. Yaşlı kart gibi yalakta boğulmadı, tıın fırcı okyanusunda boğulmak üzere. (Bak hala boğulmuş değilBüyük konuşanın sonu atlama ipi oluyormuş demek ki.
Big Mom'da Big Mom'lık durum mu vardı. Onu da gOda soktu o hallere.Normal karşıladığım nereden çıktı ki? Sabahtan beri bölümü gömüyoruz.Sadece burada Kaido'luk bir durum olmadığını söylemeye çalışıyorum. Dayanıklılığı, hakisi ve yaptıkları gücünü gösterdi.
Law uyanışını Kaido'ya karşı kullansa Kaido'yu daha rahat yenerlerdi öncesinde, kendi de şuan bu rezillikleri çekmezdi.Aynı şartlar olsaydı büyük konuşmuş olurdu. Yaşlı kart gibi yalakta boğulmadı, tıın fırcı okyanusunda boğulmak üzere. (Bak hala boğulmuş değil)
O zaman da imparator bu hale düşmemeli dedik. Tabi Big Mom Kaido gibi değil, neredeyse hiçbir şey göstermeden yenildi. Kaido'ya baktığın zaman en azından 10'un üzerinde adamı paketlemiş, Luffy'yi kaç kere komalık etmiş diyebiliyoruz. Bu bölümden sonra bile savaşacaktır.Big Mom'da Big Mom'lık durum mu vardı. Onu da gOda soktu o hallere.![]()
Alın ss leriye beraber kanıtı.Arkadaşlar Oda ile telefonda görüştüm dedim ne yapmaya çalışıyosun sen dedim? Neden düzgün çizmiyosun dedim çıt yok. Ulan dedim sende 2 gr akıl olsa böyle çizmessin dedim ığ mığ etti haklısın abi dedi. Tabii benim Japonca yarım yamalak olduğu için pek de anlaşamadık en son gomen gomen diyodu kapadım yüzüne... Şimdi watsaptan yazıyor... ss leri atarım birazdan.