Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'ye yazan her şey Akainu'ya yazıyor zaten. Adam 5. vites açtı, yine 1 senede mangayı bitiremiyor. Bir de arkadaşların dediği donut mevzusu var. Maksat Akainu övmekse illa bir şey bulunur. :)
Bu bölüm ve bu bölümden sonra Akainu'ya yazmak yerine yazdıklarını siler artık. Öyle bir bölüm oldu bu. Her karakterden alıp götürüyor :(
 
Keşke Luffy Vs başında Zırh hakiyi kullanıp ezilseydide Kral Hakiyi yumruga eklemeyi son p. up olarak kullanıp Kaidoyu yenseydi.Ne gerek vardı Meyve değiştirmeye.Meyve değiştirmenin sebebini yeni Kaidodan daha güçlü kişiler eklenecek seriye olarak yorumluyorum.
Vadi bitti pusu başlayacak diyorsun 🤔
 
bu yorum bana gelmiş :D kardeşim seride zaten olan şeyler niye son 3 4 bölümdür yerin dibine sokuluyo açıklasana biraz . Benim dedğim kısım serinin ilk bölümünden beri olan komik yüz ifadelerinin her zaman çizilmesi,ciddi bir savaş olur üzücü bir sahne olur seride bu hep vardı luffy seri başından beri çoğu düşmanıyla dalga geçerek savaştı veya savaş ortasında aldığı power uplar düşmanı ya şaşırttı yada güldürdü aynı durum şuan bir tık daha fazla oluyor çünkü adam JOYBOY.
Bölümleri savunan kesime baktım da böyle bir izlenim oluştu yoksa kişiye özel yorum atmadım, seni yeni fark ediyorum zaten :D olay son 3-4 bölüm değil aslında, Tüm Kek adasından bu yana gelen bir süreç var. Bunlar üzerinde çok fazla konuşuldu, insanlar haliyle çok beklentiye girdiler. Yonkoular şöyle asar böyle keser dendi. BM pasta krizinden kafayı yemiş halde resmedildi, Wano da ise nedense o krizin kırıntısı yoktu. Yine aynı şekilde Kaido'nun vurduğu kişi geri kalkıp tekrar dayılanıyor adama. İradelerini kıracağım ayağına kendine düşman yaratıyor. Adamın 20 yıl önceki öldürdüğü sandığı samurayla geliyor yahu 20 yıl öncesinden :D hadi bunları geçtim de Yonkou arcında insan daha farklı şeyler bekliyor. Aynı tas aynı hamam. Şu arcın Dressrosa arcından 1 gram farkı yok. Dressrosa arcı genel itibari ile sıkıcı bir arc olsa da en azından Doffy gibi saf kötü diyebileceğimiz bir karakter var. Dressrosa arcını taşıyan da Doffy oldu zaten. Arka planını sağlam tasarladı. Ama Kaido ile BM beklenileni veremedi. Yani BM ile Kaido sözde KK olmak istiyorlar ama birisi düşerken "Roger neden herkese söyledin Hazineyi, peşimize bu veletler takıldı senin yüzünden" gibisinden saçma laflar ederek yenildi. Kaido'nun ise JoyBoy takıntısı ortaya çıktı. Doffy'nin tutkusu bile bunlardan daha iyi hissedildi diye düşünüyorum.

Burada kızdığım nokta Oda'nın gereksiz gizem kasıp karakterleri şişirmesi ve altını boş bırakması. Bak bunların hepsini bir kenara at, niye 3-4 bölümdür yerin dibine sokuluyor diye dedin ya adam okuyucusunu mal yerine koymuş bugüne kadar sizin paramacie meyvesi diye bildiğiniz aslında zoan meyvesiymiş diyor bir de. Adamın kendi serisi eyvallah, ama böyle bir şey yaparsa da kusura bakma onun ben içinden geçerim. Bilmem 1000 küsür bölüm olmuş hala aptalca gizemler kasıp altını dolduramadığı şeylerde okuyucularına mal ayağına yatarsa, biz de 1-2 kelam edelim değil mi.
 
Bu hafta görsellerin erken sızdırılması ile ilgili bir kriz yaşanmış, bir panik havası var forumlarda siteler kapanacak diye ama twitter'da hala bazı kişiler görsel paylaşmaya devam ediyorlar. Luffy'nin Kaido ile ip atladığı sahne :D valla benim hoşuma gitti arkadaşlar. Kızıyoruz ediyoruz ama One Piece bu yani. Gülmeli eğlenmeli macera serisi nihayetinde yani. Olayın aksiyon tarafına biz çok anlam yüklüyoruz
edit: paylaştığım görseli sildim
 
Spoiler resimlerini görmedim de neler oluyor özet geçebilecek var mı?
Hemen açıklayayım:

Luffy'nin iyileşme hızı Marco'yu geçti.

Luffy,Kaido'dan ip yaptı ve dünya ip atlama rekorunu kırmak üzere!

Diğerlerininde vermiş olduğu tepkiler çizgi film karakterleri gibi oldu.

Luffy'nin yumruğu Kaido'nun suratının içinden geçti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık