Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin bir anda çektiği acıyı Wano boyunca çektiğim için şok etkisi yaratmadı bende neyse ki. :ehe:

Aylardır sadece ama sadece Luffy için takip ediyorum. Hikaye örgüsüymüş, tutarlılıkmış, şuymuş buymuş hiçbirisi umrumda değil. Bugünden itibaren Luffy olmayacak denilse dakikasında OP'u silerim kafamdan. Luffyciler bunu nasıl sindiriyor diyenleri gördüm ara ara. O sorun değil ama sınırı geçenler de var. Atıyorum Kaido'yu ip niyetine kullanıyorsa ben niye dert edeyim bunu lan? :/ Kaidocular, OP aşıkları falan düşünsün bana ne ellam? :ehe:

Rahatsız olunmamasından rahatsız olacak kadar kafadan rahatsız olmayın, sağlığınıza zararlı. :/
 
Son düzenleme:
Keşke Luffy Vs başında Zırh hakiyi kullanıp ezilseydide Kral Hakiyi yumruga eklemeyi son p. up olarak kullanıp Kaidoyu yenseydi.Ne gerek vardı Meyve değiştirmeye.Meyve değiştirmenin sebebini yeni Kaidodan daha güçlü kişiler eklenecek seriye olarak yorumluyorum.
 
Senin yardımın olmadan korsan kral olamam demiş işte, olur bal gibi.
Çok uzatmaya gerek yok, Sanji gelmese Luffy ölmüştü zaten. Yapabalir ya da yapamazı bir kenara bırakırsan yapmayı denemezdi bile, ağzına düşecek yağmur damlasından bile kaçıyordu...Tayfa kaptanına ne kadar bağlıysa Luffy de tayfasına o kadar bağlı ve bunun söylediğin gibi sade güçle ilgisi yok. Başlarına bir sürü bela açan Vivi'den hurda bir gemiye kadar faydalı olmalarına bakmadan arkadaşlarını hayallerinden daha değerli görüyor Luffy. Tayfası da öyle keza... Luffy için Sanji Zoro ikilisi dahil hepsi ölüme gülümseyerek gitmeyi deneyen ve gidebilecek karakterler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık