Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden ip atlıyormuş, 2 bölümdür gözlerimin gördüğü şeyler rüyadır umarım. Biri beni tokatlasın uyandırsın.
 
Aga ben ve bir çok kişi bu seriyi yıllardır okuyoruz… hem de severek okuyoruz. Hatta öyle ki böyle güzel bir forum bulup girecek kadar sevip takip ediyoruz. Ben de mesela 12 yıldır takip ediyorum bu seriyi… hatta benim başladığım ilk anime-manga One Piece… ondan sonra bir çok anime manga okumaya-izlemeye başladım. Bütün manga aleminde en sevdiğim karakter de Roronoa Zoro. Oda’nın sadece kendi emeği değil olay… biz de zamanımızı ayırdık… bu seriyle büyüdük. İnsan ister istemez üzülüp sinirleniyor gözünün önünde sevdiği serinin ve karakterlerin böyle bozulup saçmalamasına. Her ne kadar bir anime-manga olsa da… bu bir hobidir… ve insanlar için hobileri önemlidir… zamanını ayırırsın… ve severek yaparsın. Bu Oda denilen herifin ne kendi emeğine… ne de okurlarına saygısı yok. Özellikle şu bölümlerden sonra en ağır eleştirileri sonuna kadar hakediyor. Beğenmeyen okumasın falan bunlar doğru şeyler değil. Beğendiğimiz de nasıl övüyorsak… s.çtığı zaman da öyle gömeceğiz. Olması gereken bu çünkü… kimse kusura bakmasın.
 
Sadece eleştirmek için yazan kişiler var bu beni üzüyor siz aaa olur mu seri çöp oldu derseniz bizde hakkımız olarak e okuma kimse seni zorla okumaya zorlamıyor dostum kapı orda deme hakkına sahibiz
Böyle bir hakkın yok. İnsanlar bir eseri eleştiriyor, "ben seviyorum kimse eleştiremez" deme gibi bir lüksü olmayan sensin. İnsanların eleştirmesini eleştirirsen o zaman biz de bu yaptığını eleştiririz, bu da sonsuz bir döngüye yol açar. İyi kötü, yetkin veya değil herkes her eseri eleştirebilir. Bununla ilgili bir sıkıntın var ise o yorumları okumaz veya engellersin.
İnsanlar okumayı bırakacak veya bıraksa dahi eleştirmekten geri durmasını söylemek abesle iştigal etmekten başka bir şey değil. İnsanların fikrini değiştirmekle uğraşabilirsin ki forum olmanın olayı budur; fakat kalkıp eleştiremezsiniz demek tuhaf, o zaman forum neden var?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık