Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anime önemli değil.

Aynen. Onda da dedim aysınısı. Sanki Zoro haki görmemiş bir cahil köylü. Bırak varlığının bilincinde olmayı, kullandığı halde fark etmiyor, üstüne Kaido söylediği halde anlamıyor. :hhh: Muhteşem yazarlık.
Zoronunda hakisini önceden gösterdiler animede. Yani Oda herşeye onay veriyor animede. Cannon yani.
 
Uyandırmak için kullanmak gerek ibaresi nerede ben göremedim? Kral haki olması yetiyorsa saçma olmaz. Bu arada bu onaylanmış bile değil, gerçekten böyle bir durum olmayabilir. Benim aklıma yattığı için ilerisinde bu olabilir diye düşündüğüm için şuan yorumluyorum.
Benim itiraz ettiğim şeyi yanlış anlıyorsunuz. Ben işleyişini beğenmedim. Böyle olamaz, demiyorum.
 
luffy'nin olay birazda sarhoş dövüsüne benzedi. Sarhoş tarzı dövüslerde görünüm berbat ama bayagi güçlü olur. luffy'nin de görüntü komedi ama saldirilar çok saglam.
 
Kaido'nun uyanışı nasıl olabilir (luffy'nin çizdiği balıkadamı atan üye banlansın) normal güçleri zaten uyanışla elde edilmiş gibi duruyor külotçu ejderinde yok yok.
 
Aslında kral haki irade ile alakalı bir şey olduğu için bu durum mantıklı oluyor. Herkes meyveye söz geçiremeyebilir, ama kral hakisi olan bir adam için durum farklı olur. Bu irade meselesidir yani böyle bir şey çıkacaksa.
Doğrudur da, şu seviyedeki adamların bu haki işlerini çözmeleri lazım artık ya. Nasıl fark etmiyorlar, hayret doğrusu. Bana orası saçma geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık