Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üretici olmayan bir dönüşümlü paramecianin uyanışı böyle olur zaten bence. Bu uyanışın hito hito no mi olması oturmuyor. Ateşi nasıl sektirdi tabi o bayağı garip.
Niye ki yav bu özellik güzel değil mi? Öyle toon force kadar çok çok üstünlük de sağlamaz
Gücü fazla ucu açık yapıyor. Hangi lastik, hangi özelliği, neyi yansıtır neyi yansıtmaz? Bir fikir yürütebiliyor musunuz şu an?
 
Alakası yok, Kaido kendi ağzıyla söyledi araya giren kişi yüzünden böyle kazanmak istemezdim diye. Şu tek yeme olayını bir anlamadınız gitti. Teke gitme karşı karşıya gelen iki düşmandan birinin tek bir hamleyle rakibini saf dışı bırakmasıdır. Luffy'nin bayıldığı doğrudur ama bir hamleyle gitmiş gibi söylemen çok yanlış. Luffy ezilmedi diyorum Haki'si yettiği sürece Kaido indiremedi hatta durum gayette ortadaydı ama Haki'si azalmaya başladıkça Luffy güçten düştü. Kaido yılların imparatoru tabiki bu kadar Haki'leri arasında fark olması çok doğal. Kaido'nun 15 adamla dövüşmesi onun Haki'sini azalttı ama gücünü değil. Güçle, Haki arasında fark var. Kaido'nun bunca dövüş sonunda gücü azalmadı ama Haki'si azaldı. Luffy'nin ortada götürdüğü mücadelenin olduğu anlarda Luffy'nin vuruşlarını geri sektiremedi saldırılar ortadaydı. King vs Zoro dövüşünde King kılıç tokuşturduğu zaman Zoro'yu savunuyordu bu aralarındaki fiziksel güç farkını ortaya koyar. Aynısı Luffy vs Kaido'da da yaşandı. Luffy ile göğü yardığı sahnede eğer ortada olmasa biri birini savururdu. Biri daha meyve odaklı diğeri haki odaklı savaş verdi. Luffy'nin Haki'sini yeme sebebi de bu. Bak son mangada Haoshoku salınımı hariç Haki kullanmadan meyve gücüyle hasar atmaya başladı.
Bu benim fikrim. Neresinde alaka yok? Tek yemissin derken heralde tek darbede gitmedi hepsinde bu kalip bir cümle böyle söyler insanlar. Yoksa milletin bilmedigini mi saniyosun? Wano basinda gitti teke gitti luffy, digerlerinde de bildigin ezildi. O kadar insanla dövüsen kaido'nun hakisi azaldigi halde gücünün azalmamasi nasıl olur? Mantiga aykiri bu. Hakisi hizli bitebilir ama yorulur zaten karakter. Herkes zayiflar bir dövüste. Kaido'da zayif şuan haki ve güç olarak.

Dedigim sey basit. Sürekli yenilmissin birinde de ölmussun. Sonra uyanış ile bile bu haldeki kaido'yu hala çekismeli yenicem diyosan aynı güçte olabilir ama güçlü demem. Egerki uyanış ile (ki muhtemelen bu 2 bölümde yenilicektir kaido) rahat yenerse kaido birsey yapamazsa o zaman derimki; hmm tamamdir luffy 1-1'de wano basinda kaido'yu yenerdi.

Karakterim zaten luffy fanlik yapsam uçururdum ama mantıklı olmak lazim. Sag kol seviyesi birinin, 1 arcta yillardir gücünü koruyan koca yonkou'nun seviyesine gelmesi aslinda mantiksiz ama ayni seviyede olmasi bile çok çok yeter. Elbaf'ta zaten geçicektir. Sonrasi ise zaten KK.
 
Son düzenleme:
Şu seriyi ilk kez buradan okuyacak birisi Luffy'i serinin ana karakteri değil,serinin ana düşmanı olarak kafasında betimler.

Karasakal bile seride bu kadar eleştiri almamıştır!

Boşuna demiyorum:"Luffy,anime tarihinin en sevilmeyen baş karakteri" diye.
 
onigashimadaki yere saplı devasa katanayı luffy kullanıcak diyen kaç kişiyiz ?
sürekli her resimde o katana gösteriliyor , kullansa harika olur :D
eğer joy boy veya meyve ruhu ile iletişime geçerse , belki farklı teknikler kazanabilir luffy
gölgeler içine girdiğinde oars karşı kullanmıştı katana . Roger , Shanks , Whitebeard birçoğu bir silah kılıç tarzı bişey kullanıyordu . Luffy de en azından bazı rakipler için kullanabilmeli , kılıca hakili yumrukla karşılık vermesi biraz saçma duruyor savaşlarda . ( luffy vs mihawk - luffy vs cracker )
Bu arada Luffye verdikleri kılıç büyükmüş baya , neden olmasın bu seferde :) heyecanlandırır bizi

 
İşte ben de uyanış sahiplerinin konuşmalarını attım buraya. Law bile güçlerini uyandırdın mı diye sormuyor, güçlerin uyanmış mı diyor.


Burada net söylüyor. Niye kimse dikkate almıyor Dof'un sözünü anlamadım.

''It's very rare, but some powers can awaken and affect objects aside from the wielder'' Aside from the wielder( Kullanıcısının dışında, kullanıcısı haricinde)

Law: Have your powers awakened?

Kid'e güçlerin uyandı mı diyor. Eğer ki kullanıcı uyandırıyor olsa Have you awakened your powers felan diye sorardı.
Meyve ile kullanıcı çok uyumlu olduğu, kullanıcının meyveyle adeta bütünleştiği zaman meyve uyanıyor diye düşünüyorum ben.

Doflamingo'nun meyvesini ilk başkalarını kontrol ederken gördük, adamın kişiliği de aşırı manipülatif. Ülkeyi köşeye sıkıştırmak istiyor, meyvesi de o yönde.

Katakuri de aynı şekilde, geleceği görüyor adamın anında müdahale etmesi gerekiyor. Meyvesi de buna uygun; mermi atar, kolunu uzatır düşmanı yakalar, farklı yetenekli düşmanların meyve yeteneklerini taklit edebiliyor.

Law da direkt babadan gelme doktor mesela. Meyvesiyle çok uygun.

Kid'in çocukluğunda elinde metal bir oyuncak vardı diye hatırlıyorum. O zamanlar meyve yemediyse yine kişiliği bu yönde olabilir.

Impel Down'daki muhafızlar da insanlıktan çıkmış gibi duruyordu. Meyvelerinin uyanması için üzerlerinde müdahale olabilir.

Bu bağlamda bakarsak; başa geçmeyi değil, özgür olmayı; insanları kurtarmayı amaçlayan bir kullanıcı yemediği sürece Nika meyvesi de uyanmayacak olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık