Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezilmedi bildigin öldü. Öldü yav öldü :) 3-5 kez tek yiyen, birinde de ölen luffy'den bahsediyosun ne güçlüsü. Dövüsebilmek ayri güçlü olmak ayri. Eger uyanışla eze eze yenerse güçlüdür derim ama uyanışla bile çekismeli yenerse ayni olsada güçlü degildir. Kaido 10-20 adamla kapisti ve hiç durmadan. şuan zayıf. Yonkou üstü demek wano basinda hiç yorulmayan vs. atmayan kaido'yu 1-1'de yenebilecek gücü olmak demek, lucci gibi. Bu uyanışla nasıl yenecegine bagli.
Alakası yok, Kaido kendi ağzıyla söyledi araya giren kişi yüzünden böyle kazanmak istemezdim diye. Şu tek yeme olayını bir anlamadınız gitti. Teke gitme karşı karşıya gelen iki düşmandan birinin tek bir hamleyle rakibini saf dışı bırakmasıdır. Luffy'nin bayıldığı doğrudur ama bir hamleyle gitmiş gibi söylemen çok yanlış. Luffy ezilmedi diyorum Haki'si yettiği sürece Kaido indiremedi hatta durum gayette ortadaydı ama Haki'si azalmaya başladıkça Luffy güçten düştü. Kaido yılların imparatoru tabiki bu kadar Haki'leri arasında fark olması çok doğal. Kaido'nun 15 adamla dövüşmesi onun Haki'sini azalttı ama gücünü değil. Güçle, Haki arasında fark var. Kaido'nun bunca dövüş sonunda gücü azalmadı ama Haki'si azaldı. Luffy'nin ortada götürdüğü mücadelenin olduğu anlarda Luffy'nin vuruşlarını geri sektiremedi saldırılar ortadaydı. King vs Zoro dövüşünde King kılıç tokuşturduğu zaman Zoro'yu savunuyordu bu aralarındaki fiziksel güç farkını ortaya koyar. Aynısı Luffy vs Kaido'da da yaşandı. Luffy ile göğü yardığı sahnede eğer ortada olmasa biri birini savururdu. Biri daha meyve odaklı diğeri haki odaklı savaş verdi. Luffy'nin Haki'sini yeme sebebi de bu. Bak son mangada Haoshoku salınımı hariç Haki kullanmadan meyve gücüyle hasar atmaya başladı.
 
Sınırı yokki niye sınırlamaya giriyonuz luffynin o an öyle yaptı o seklede sokar bu zamana kadar hep bi sınır koydu luffy oda bu sefer sınır koymadı kendini uçak yapıp gezerde zunesha o hale getiren joy boysa meyve gücüyle yaptıysa onu joy boy luffy onu eski haline çevirebilir zunesha oraya getirmesi tesadüf değil 5 kadim kaidonun yenilmesinden daha çok luffy nin meyvesinden korkuyor yani kaido korsanlar kralı olabilecek yakın isimlerden biri ama onlar 2.plani attılar bunlar detaylar meyve en saçma olanı düşünmek gerekir toon force olabilir her şekile girebiliyor yada hersekle sokabiliyorsa istediğini o zuneshada o yüzden file dönüştüyse zamanla daha oturucak diye düşünüyorum luffynin meyvesinin ne olduğu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık