Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu müzik fan değil direkt toeinin kullanacağı müzik 16 martta açıklanmıştı. Bu attığının orijinalide üstte attım.
Anime resmi müziklerinin böyle erkenden yayınlandığını ilk kez görüyorum.Şaşırtıcı. Benim attığım adam da remixlemiş üzerine. Fan olanın daha iyi olduğu kesin. Toei epik müzikle çok uğraşmak istemiyor gibi. Bu hali de iyi ama
 
Onu bende pek anlamadım.Muhtemelen Luffy,lastiğin birşeyi geri teptirme özelliğini kullanıyor.Bunu şöyle açıklayayım:Trambolinin üstünde zıplarken trambolin önce biraz çöker sonrada gerilerek seni havaya zıplatır.

Ancak lastiğin erimemesi de bana öyle geliyor ki ya Luffy'nin şu anki uyanışındaki lastik çok dayanıklı veya bu lastik ateş saldırıları,delici aletlerle yapılan saldırılar,yıldırım saldırıları veya magma saldırıları gibi lastiğe zarar verebilecek saldırılardan bile etkilenmeyerek her türlü saldırıları geri yansıtıyor.

Büyük bir ihtimal Luffy'nin şuan ki uyanışta kullandığı lastik daha önce saldırılardan kullandığı lastikten çok daha dayanıklı.
Dayanıklı olabilir tabiki,daha esnekte olabilir. Ancak geri yansıtmak çok farklı bir olay.
gerçekliği de lastik gibi büküyor , yapabileceği herşey hayal gücü ile kısıtlı diyelim. Bence seri burda bitti.

Bu saatten sonra sadece zaman meselesi bir şekilde akıp gidicek seri. Herşey kabul edilebilir bir seviyeye ulaştı veya seviye ortadan kalktı.
Bunu yapan yazar yarın bir gün luffynin elini redlineye uzatır wanodan, onu kendisi kırar.
Sonra all blue. Zaten seriyi epeydir umursamadan okuyorum ancak 10 yıldan fazla güncel olanlara takip edenlere üzülüyorum en çok.
 
Nika sahnelerinden sonra aklıma birden Yasak Krallık taki Maymun Kral geldi. Dovusurken sürekli trolluyordu. Kendi kopyasını dövuşturup yukarıda elma yiyordu.
Sun God Nika' da bana kalırsa ciddi bir dövüş gücünün yanında şuan gördüğü şeyleri kendi hayal gücü ile yapıp bunlara gülüyor. Ve çevresine bu umarsız gülüşüyle neşe saçıyor. 2-3 bölüme belli olur zaten. Ama hatırlarsanız 3 bölüm önce de içki içerek Kaido trolluyordu. Luffy ona ciddi ol diyordu. Kaido Joy Boy hakkında herşeyi biliyor bire bir taklit ediyor ama milleti güldürmek yerine yapay meyve kendi moda girmek yerine içki modları kullanıyor. Bu sebeple ilginç bir geçiş olmuş.

Not: Hala flortoz modu düşündükçe gülüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık