Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin meyvesinin hacı yatmaz (hacı hacı no mi) lastik modeli çıkmasını isterdim. Bu bölümde de gördüğünüz üzere bir saldırısı hacı yatmaz modeline çok benziyor. Alakasız bir yorum oldu fakat içimde kalmasını istemedim :oleyo2:
 
Luff korsan olmak için yola çıktığında 17 yaşındaydı, zaman atlaması sırasında ise 2 yıl korsanlık yapmadı. Şu anda yaşı 19 olarak geçiyor. Yani Luffy'nin bir yıllık bile korsanlığı yoktur. O süre zarfında da bütün amirallerle karşılaştı ve kapıştı yani Luffy'yi öldürmeye çalışmadı Gorosei gibi bir yaklaşım çok saçma. Dünya Hükümeti zaten donanmadan gizli işler yapıyor bu yüzden zaten CP0 Aigis, CP9 vs vs vs gibi bir oluşum kurmuş. Her işini donanmayla bir yapmıyor. Drake ile Koby konuştuklarında CP0 Aigis'in gizli iş yaptıklarını konuşuyorlardı hatırlarsanız.
Aokiji kendisi öldürmedi orayı geçelim. Sabaody'de Kizaru'dan nasıl kurtuldukları malum. Savaşta 3 amiral karşısındayken takmadıkları bir süre var, aralarından G2 ile geçerken Kizaru önünde belirip tekmeliyor ve devamında Beyazsakal'ın avcunda kalıyor Luffy. Akainu ilk saldırmaya niyetlendiğinde araya Aokiji giriyor onu da Marco durduruyor. Garp karşısındayken kıyamıyor. Sengoku idam platformunda kısa süre de olsa basıyor yumruğu, kan çıkartıyor ama Ace ile birlikte kurtuluyorlar. Akainu Ace'i öldürdükten sonra hamle yapıyor araya giriyorlar, o sırada diğer amiraller meşgul. Savaşta başka öldürme şansları kalmadan kaçırıyorlar zaten. Bir sonraki öldürme şansları Dressrosa'da Fujitora'nın eline geçiyor ki onun da ne yaptığı malum. İki amiral doğrudan öldürebilecekken kendi inisiyatifleriyle yapmıyor, diğer ikisinden bir şekilde kurtuluyor. Hükümet daha ne yapacak öldürmek için ben anlamıyorum. Ha bu arada bu çocuk Enies Lobby'yi ani bir baskınla bastı ki karşısında Cp9 ve Yıkım Çağrısı vardı oradan da kurtuldu. İmpel Down'ı yine bastı ki o sırada savaş vardı, filo amirali bile savaşta öğrendi durumu. Luffy ölümden döndü orada. Daha ne olacak açıklama yaparsa iddia eden arkadaşlar sevinirim. Galiba aklıma gelmeyen şeyler var atladığım.
 
Son düzenleme:
Formun beğenip beğenmemesi önemli değil reis,asıl önemli olan sen kendin bölümü beğendin mi?

Yani önemli olan kişinin kendisinin bölümü beğenmesi gerisi çok önemli değil.
Şuan hikayede çok büyük bir boşluk yarattı, bunu ne kadar tatmin edici kapatırsa ona göre değerlendiririz şuan bölüme benim yapacağım tek yorum Luffynin sondaki hali çok hoşuma gitti yüzünü tutuşu, o harika gülüşü vs.

Yılların lastiğinin değiştirilmesi kolay yenilir yutulur bir şey değil, gerek var mıydı bilmiyorum
 
Şu meyve uyanışı işinin suyu çıkacak gibi. Artık her gördüğümüz karakterde meyve uyanışı görmeye başladık. Seri başında şeytan meyveleri bile ütopik bir güç gibi görünürken şu anda uyanış açmayanı dövecekler gibi.
 
Şu meyve uyanışı işinin suyu çıkacak gibi. Artık her gördüğümüz karakterde meyve uyanışı görmeye başladık. Seri başında şeytan meyveleri bile ütopik bir güç gibi görünürken şu anda uyanış açmayanı dövecekler gibi.
Gayet normal, seri başındaki adamların seviyesindekilerle karşılaşmıyoruz çünkü. Evrende bu noktaya kadar gelebilen karakterler tabi ki belli başlı güçlerde ustalaşmış olmak zorunda, yoksa bu kadar yükselemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık