Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks hakisiyle gemi çatlattı diyorduk, paşam Luffy onlarca metre kalınlığında çatı zeminini yıkıyor.
Dünyaları da yıksa Shanksın karizmasının yanına geçemez bence. Acaba sıkıntı bu mu? Shanks gemi çatlattı 10 yıldır o gıdayla yaşıyoruz şimdi yer gök kalmıyor yarıyorlar bi halt olduğu yok. İlklerin tadı mı başka yoksa Oda heyecanı geçiremez mi oldu acaba?
 
Orda ayrıca lastik beden kavramı ile alakalı bir şeyler de var sanırsam? Yani lastik beden ile yapılabilecek her şeyi yapabilirim gibi. Ki zaten seri başından beri Luffy için yaptığımız övgülerin birisi de buydu. Başkasının elinde çöp olacak bir meyvenin Luffy'nin farklı düşünmesi ile g2, g3, g4'ü bulmasını övüyorduk. Bu durumdan çok farklı bir şey değil bu.
Lastik ile bir ısı tabanlı enerji saldırısı Bolo Breath'i geri firlatması mümkün değil, bu sefer kendisi gibi başkalarını da etkiliyor, Toon Force tam sayılmasa bile çok yakın, yine de zaten bunu Gear 5 formu ile sınırlandırmış.

Katakuri uyanış mochi yaparak o hareketi yapamazdı, Luffy o bütün uyanış yapılan mochileri yiyebildi ve kurtuldu, Luffy'nin farkı burdan geliyor o yer sadece sıradan lastik olsa bırak Bolo Breath'i geri fırlatmayı durduramazdı bile, bu birde geri fırlatıyor.

Kid nasıl başkalarını manyetik bir hale getirebiliyorsa Luffy'de başkalarını eğip bükecek komik ve saçma bir hale getirecek, hatta enerji tabanlı ısı saldırısına bile bunu yapabiliyorsa spoilerda dediğim gibi magma ile de oynar bu yakında, daha uyanışı tam öğrenmeden bile bunları yapabiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık