Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 361 82.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 78 17.8%

  • Kullanılan toplam oy
    439
Benim için seçenekler şunlar;

* Monkey Ailesinin adamlığı

* Geriye kalan Op evrenindeki tüm karakterlerin adamlığının toplamı

(Dragon haterlığın hiç gözümden kaçmıyor sebebi ney peki ?)
Aileye bir yüz karası lazımdı onu da Dragon karşılamış. Sebeplerini çok anlattık var onunla ilgili konularda. Olmayan kaşına tükürsünler onun :( Lütfen bu konuda Dragonu daha fazla anmayalım. Garpın da itibarını düşürüyor herif. Kendi konusuna git oradan devam et :oops:
 
Biat edin abi şu adama.
Allam nolur meyve çıkmasın.
Pelerinde meyve çıkarsa, op'taki sayılı zeki karakterlerin arasındadır reis. Verin eşyalarınıza meyve, en güçlü olun + yüzme yetinizi kaybetmeyin.

Dragon sanmıştım la. Adam zaten meyvesiz, nalaka meyve? Fist Garp lakabı, fist fist meyvesi yemesini beklemiyorsun herhalde.
 
Son düzenleme:
Ace olmasa Akainu, Luffy'i delerken izleyen dede gibi dede dimi. Tarihin unutmayacağı kesin. Kimi iyi anar kimi kötü.
Gücünün hakkını verilir o ayrı. Ama benim gözümde tamamen aşağılarda olan bir dede.
Garp, denizciler arasında kahraman diye anılıyor, muhtemelen pek çok denizci onun gibi olmak istiyor ve idol olarak onu görüyor. Adam Marco'ya saldırdığında bile Denizciler gaza geliyor.
Bu konumda bulunan bir insanın masumları iyi-kötü korumaya çalışan bir organizasyona ihanet etmesi pek çok denizcinin hevesini kırar.
Marco bir bölümde kirli para mevzusundan bahsetmişti. Yani öyle veya böyle Beyazbiyik korsanları suç işliyor. Cidden Garp'ın Ace'i kurtarmasını mi bekliyorsun? Ace yetişkin bir insan, hayatta kendi kararını kendi vermiş. Garp ona "korsan olma" dediği halde olmuş, adam üstüne neden kurtarsın. Diyelim ki savcıyım, benim evladım bir çeteye katılacak, suçlar işleyecek ve sana göre onu kurtarmam mı doğru olan?

Yani ölüm Cerrahı, Garp yapabileceği en büyük iyiliği Luffy'nin önünden çekilerek yapmıştır. Daha fazlası denizcileri ve halkları hüsrana uğratırdı. Ace çocuk değil, denizlerde caka satacaksin ama ceza gelince ağlayacaksın, olmaz öyle saçma iş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık