Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisini de eleştirip az çok çözüm bulmaya çalıştım aslında kulp bulmak gibi bir amacım yok. Luffy'nin olayı diğerlerinden farklı ama kimse demesin bu mantıklı açıklamasıyla beraber. Benim gözümde böyle.
Herhangi bir mantığı yok gibi. Bir dala tutunsak kırılıyor. :dd.d Luffy'nin de güçlendirilmesi bir yana kökten meyve değişimi bence de olmadı. Ve akabinde hükümette gelişen olayları da toplayınca 99 yılından bu yana takip eden okuyucuya da ihanet bence. Biz öldü diye düşünüyoruz. Ölüyü diriltti. Çok farklı görünüyor onunki.
 
Blade Runner'ı sevme sebeplerimden biri de şu seçilmiş kişi olayında şok etmesiydi. Her filmde dizide mangada animede ana karakterin seçilmiş kişi olması bıkkınlık getiriyor. Bunu sadece bu seriye demiyorum genel olarak böyle.
 
evet bölümden önce son spoiler yorumumu yapıyorum. arkadaşlar enseyi çok karartmamak lazım sonuçta bu one piece. çocukluğumuz bizim yani. illaki yoluna girecektir. değişiklikler her zaman korkutur ama alışınca güzel gelir. ben yarın çıkacak olan bölümü bu görüşle okuyacağım, siz de çok sinirlenmeyin veya kafanızı takmayın bence havada bir şey kalmayacak her şey zamanla yerine oturacak.
 
Bm'yi getirmez Luffy Kid Law vs Kaido yaptırırdım. Dövüşü bitiren işin daha büyük kısmını Luffy yapardı. Şu meyve uyandırma olayını meyveyi değiştirmeden Bb karşısında açtırırdım. Ya da illa Bm gelicekse de Zoro'nun kemiklerini kırdırmaz daha çok şey yaptırırdım çatıda kalırdı. Sanji vs King Jinbe vs Queen Drake vs Who olurdu.
Kral haki olayı da var. Onun bir altyapısını yapardım. En basitinden Wb vs Roger dövüşünden birbirleriyle kapıştıktan sonra konuşurlarken bunun hakkında bilgi verirdim. Çözüm yolu bol.
Aslında Luffy'nin meyvesini sormuştum ama sen Wano'da yapmak istediklerini söylemişsin. Cümleyi yarım kurduğum için seni yanlış yönlendirdim kusuruma bakma. Yine de bu konudaki fikirlerini beğendim.

Ben olsam Big Mom'u ve tayfasını da Wano'ya getirirdim. Kaido tarafı, Ookanbanlar, Tobiroppo'lar, Numbers'ler, Shinuchi'ler, Gifters'ler toplam 20 bin kişilik bir filo. Orochi'nin ekipte de Kanjuro, Fukurokuju ve Hotei liderliğinde Oniwabanshu ve Migawarigumi samuray ve ninjaları toplam 10 bin kişilik ordu. Fakat Drake, Hawkins ve Apoo ihanet edecek Kaido'ya. Apoo'nun elinde Numbers'ler de saf değiştirecek.

Bizim taraftaysa 5.400 kişilik Samurayların dışında dışarıdan gelen destek Hasır Şapka Korsanları ve 5700 kişilik Hasır Şapka filosu, Beyazsakal Korsanları'nın 14 Tümen Komutanı gelecek.

Sabo, Lindbergh, Karasu, Morley ve Bonney, Kuma'nın yeteneğiyle hepsi Wano'ya gelmiştir.

Shichibukai'leri avlamaya çalışıyorlar, Hancock, kadınlara zarar gelmesin diye gemisi ve tayfasından birkaç kadını alarak Amazon Lily'den çıkar ve Luffy'nin Vivre kartını takip ederek Wano'ya yol alır. Yolda arkasındaki denizcileri indirir sadece Koby'i esir alır ve Wano'ya gelirler.

Mihawk kendisini almaya gelen denizcileri denize gömmüş, tek kişilik yatında yata yata Shanks'a gidiyor.

Bizimkilerden Luffy, Law ve Kid bu arc uyanış açmayacaklar.

Big Mom bir kadın olduğu için onunla Yamato, Hancock, Nami, Robin, Bonney ve Shinobu dövüşecek.

Kaido'yla, Luffy, Sabo, Law, Kid ve Marco savaşacak tabi öncesinde Akazaya Dokuzlusu'yla kapışacak. Oda'nın yaptığı gibi değilde iki ordunun karşı karşıya savaştığı bir mücadeleyi tercih ederdim.

Zoro vs King

Sanji vs Queen

Jinbe vs Jack

Drake vs Who's Who

Franky vs Sasaki

Robin vs Maria

Nami ve Usopp vs Ulti

Chopper vs Page One

Brook vs Snack

Big Mom Korsanları vs Beyazsakal Korsanları

Tama ve Momonosuke, Bonney ve Shinobu'nun yardımıyla 28 yaşına gelmişlerdir.
 
cilt 35. sbs'de şöyle bi soru-cevap var.

r : seride birçok şeytan meyvesi gördük , acaba hiç luffy'ye başka bir meyve yedirmeyi düşündünüz mü ?
e.oda : hayır, başlangıçtan beri karar vermiştim. lastikadam fikrini seviyorum

cilt 65
r : one pıece'te bu günlerde ardı ardına luffy'nin meyvesinin rakip olamayacağı çok güçlü meyveler çıkıp duruyor, ana karakter olarak meyvelerin arasında en güçlüyü alması gerekiyor diye hissediyorum, neden ona baya zayıf görünen lastik meyvesini verdin ?

e.oda : ahaha doğru ! diğer güçlü ve havalı yetenekleri görünce neden böyle yaptığım tam bir gizem gibi duruyor. cevap çok basit, en saçma yeteneği seçtim. baş karakter klasik olarak en güçlüyü alsaydı, bu kadar uzun süre devam edebileceğimden emin değilim. hikaye ne kadar ciddileşirse ciddileşsin, luffy uzayacak ve esneyecek. bana her zaman etrafta saçmalama fırsatını veriyor. benim yazmak istediğim manga bu.

Ekşiden alıntı..

Ortamlarda nika meyvesi dersin kim bilecek:)

Şaka gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık