Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin meyvesinin Zoan çıkmasına şaşırıyorsunuz ama bu Luffy'ye özgün bir şey değil. Örneğin Kaido'nun meyvesi bütün elementleri kullanabiliyor ya da Katakuri'nin meyvesi Logia tipi kullanabiliyor. Yamato'nun meyvesi de Logia tipi saldırı yapabiliyor. Aynı şeklide Marco'nun meyvesi da Logia gibi saldırılar içinden geçiyor. Luffy'nin meyvesi için normal Zoan diyen olmadı, Antik Zoan da diyen olmadı. Luffy'nin meyvesi Mistik Zoan ve yaptığı saldırıları da oldukça mistik görünüyor ama millet kabullenmek istemiyor. Mistik Zoan'ların da böyle bir özelliği var. En değerli ve güçlü meyveler

Mistik Zoan'lar, Sonra Logia'lar, sonra Paramecia'lar, sonra Özel Paramecia'lar, sonra Antik Zoan'lar, en sonda da Zoan'lar var.
Dostum japon mitolojisi bilmiyorsun eğer bilsen bu yorumu yazmazdin. Çünkü japon mitolojisinde ejderhalar tam olarak böyle şeyler yapar.
 
İş güç el verdikçe en çok takip ettiğim ve yorumlarını merak ettiğim kişisin, verdiğin tepkiler bana abartılı geldi, ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun, bence biraz sakinleş ve olanları kabullen. Zoan bunu yapmaması gerikirdi demek nedemek oluyor açıklayabilir misin? Ben burdan lastik özelliğini kullanmaması gerikirdi diye algılıyorum, yanlış algılamış olabilirim tabi müneccim değilim sonuçta. Hakaret etmediğim sürece istediğim kişinin yorumuna istediğim yorumu yaparım, senden izin alacak değilim.
Beğenmediğim bir şeyi söylemek, gerekçelerini de sunmak abartılı tepki mi oluyor? Zoan türü meyveler dönüşüm olmadan kullanılamıyor, bir tane bile örneği yok bunun. Ben buna vurgu yapıyorum, sen lafı bilmem neresinden anlayıp cevap veriyorsun. Yanlış algılama sebebi yazdığımı okumuyor olman, okusan anlardın.

"Yazdıklarını okumadım, ama bence yanılıyorsun" dedikten sonra tepki vermemi garip mi buluyorsun? Yazdıklarımı okumuyorsan, benden de alıntı yapamazsın. Bunun hakaret etmekle ilgisi yok, karşındaki insana saygın olsun biraz.
 
deniz taşına değince yada denize düşünce meyve özellikleri nasıl etkileniyor her meyve için tekrar açıklamak gerebilir.



orochi zoan, deniz taşından dolayı hydra olamıyor. hydra özelliklerini de kullanamıyor. sadece çekiç mi oluyor yoksa dönüşümü iptal mi ediyor?

chopper denize düşünce geyik mi oluyor yoksa insan formunu koruyor mu, skypia da gördük ki formunu koruyor ama çekiç oluyor.

luffy de deniz altında yada deniz taşına dokununca çekiç oluyor. ama lastik özelliği darbelerden korumaya devam ediyor mu?

enel deniz taşı deyince logia olamıyor, meyve tamamen iptal oluyor. mesela akainu sağı solu magma yapmışsa deniz taşıyla dokununca etraftaki lavlar ne olur. kontrol etmeye devam edebilir mi? etraftaki lavlara deniz taşı deyince meyve özelliği iptal olmuyor.

law room açmışken deniz taşı değerse ne rooma ne oluyor? kestiği adamlar room dışında da kesik kesik durabiliyorlar.

kid deniz taşı değerse manyetizma özelliğini kaybeder mi, s-n işareti koyduğu elemanlara ne olur?

aslında hepsi basit mantık ve cevabı var ama çelişkiler ve açık noktalar çok fazla. belki böyle bir konu açılsa toplu olarak bu bilgilerin durduğu güzel olabilir.
 
Hocam bir şey soracağım, meyve değişse ama hükümet konusu iyi bağlansa gene aynı şekilde itiraz eder miydin? Yani Luffy'nin Joy Boy meyvesini yemesine rağmen hükümet tarafından sallanmamış olması olmasa.

Yani meyvenin değişmesi mi yoksa değişmesiyle varolan geçmişe yönelik çelişki asıl rahatsız eden şey merak ettim.
Ederdim. Hükümet olayı işin en basit kısmı.
 
Bölüme eleştiri değil bu ama sadece eğlencesine bakıp okuyup geçenler en iyisini yapmışlar bence. Ne güç tartışması, ne teoriler, şu mu olacak bu mu olacak diye hiç kafa yormayanları diyorum. Adam mesela bu bölüme bakıyor he Luffy Bugs Bunny gibi gülüyor iyiymiş deyip geçiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 74)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık