Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıklarını okumadığım birini alıntılayıp saçma sapan konuşma o zaman.
İş güç el verdikçe en çok takip ettiğim ve yorumlarını merak ettiğim kişisin, verdiğin tepkiler bana abartılı geldi, ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun, bence biraz sakinleş ve olanları kabullen. Zoan bunu yapmaması gerikirdi demek nedemek oluyor açıklayabilir misin? Ben burdan lastik özelliğini kullanmaması gerikirdi diye algılıyorum, yanlış algılamış olabilirim tabi müneccim değilim sonuçta. Hakaret etmediğim sürece istediğim kişinin yorumuna istediğim yorumu yaparım, senden izin alacak değilim.
 
Eski zamanlarda Nika diye bir tanrı varmış.Ortada özgürce dolaşır insanlara yardım eder geriye sadece neşe bırakırmış. Nika'nın özgürlüğü sadece karakteriyle sınırlı değilmiş,Nika'nın bedeni de özgürmüş.Ağzını kocaman açıp küçük çocukları güldürür, uzuvlarını istediği gibi uzatıp yaşlı insanlara el uzatirmış.Günümüzde Nika davul eşliğinde dans edilip neşe içinde anılır.
 
Beyler aklıma geldi de biz Luffy tanıdığımızdan beridir hep neşeli ve güler yüzlü.

Size sorum şu ya Luffy'nin bu neşeli ve güleryüzlü tavırları Hito Hito no mi' meyvesinin pasif özellikleri ise.

Yani Luffy şeytan meyvesi dolayısıyla neşeli ve güleryüzlü ise.


Düşünseniz Luffy normalde ciddi birisi ama bu meyve nedeniyle biz hep onu neşeli ve güleryüzlü olarak bildik.
Ne düşünüyorsunuz? sOda Luffy'imize böyle birşey yapabilir mi? Safları sıkılaştıralım mı bilemedim?
 
Oda'nın, Luffy'i ilk tasarladığı "Kendinden emin, güçlü, sürekli sırıtan, eğlenceli, salak." hali bu. Luffy o 2 yıllık aradan hiç geri gelmedi, şuan eski Luffy uyandı.

Adam seriyi uzatmak için o kadar saçmaladıki, gerçek Luffy'i unuttu ve ancak bu şekilde geri getirdi seriye.

Reenkarnasyon olayı olmamasına cidden sevindim, orayı hiç kurcalamaz umarım.

Şu lanet olası Dressrosa Arc'ıyla başladı bu lanet gidişat, o arc Luffy'i kaybettik.

Lastik meyvesi üzdü, Going Merry'e gösterilen saygı gösterilmedi; 1043 bölümlük yolculuğumuz sonunda bunu hakketmedi. Cidden üzgünüm bu konuda. Küfür bile etmek istemiyorum sana Oda. Yazık...
 
Luffy'nin meyvesinin Zoan çıkmasına şaşırıyorsunuz ama bu Luffy'ye özgün bir şey değil. Örneğin Kaido'nun meyvesi bütün elementleri kullanabiliyor ya da Katakuri'nin meyvesi Logia tipi kullanabiliyor. Yamato'nun meyvesi de Logia tipi saldırı yapabiliyor. Aynı şeklide Marco'nun meyvesi da Logia gibi saldırılar içinden geçiyor. Luffy'nin meyvesi için normal Zoan diyen olmadı, Antik Zoan da diyen olmadı. Luffy'nin meyvesi Mistik Zoan ve yaptığı saldırıları da oldukça mistik görünüyor ama millet kabullenmek istemiyor. Mistik Zoan'ların da böyle bir özelliği var.

En değerli ve güçlü meyveler Mistik Zoan'lar, Sonra Logia'lar, sonra Paramecia'lar, sonra Özel Paramecia'lar, sonra Antik Zoan'lar, en sonda da Zoan'lar var.
 
Son düzenleme:
Meyve değişmese on numara kurguyla hikaye devam edecekti, ama olmadı.
Hocam bir şey soracağım, meyve değişse ama hükümet konusu iyi bağlansa gene aynı şekilde itiraz eder miydin? Yani Luffy'nin Joy Boy meyvesini yemesine rağmen hükümet tarafından sallanmamış olması olmasa.

Yani meyvenin değişmesi mi yoksa değişmesiyle varolan geçmişe yönelik çelişki asıl rahatsız eden şey merak ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 103)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık