Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle olsaydı, sadece Joy Boy ve Nika bundan önceki lastik kullanıcıları olsaydı. Lastiğin sadece böyle bir misyonu olsaydı bu kadar tepki olur muydu? Yine tepki olurdu ama bunun yüzde 10 falan olurdu. Ama gidip de bunu mistik zoana bağladı. Kendi yazdığı şeye ihanet etti.
Bi insan kendi kuyusunu kazar mı la... Biz toprak atmasını da iyi biliriz.
 
Bu bölümde G5 ile Joy Boy olayına girildi. Peki sizin Joy Boy derken beklentiniz neydi? Bu konuda gerçekten merak ediyorum. Luffy birden fazla kişinin reankarnesi olacak diye mi bekliyordunuz?
 
Hayır bir de şöyle bir şey var en basitinden bu meyve çok önemli değil mi? Aranıyor posteri çıkar meyvenin tipini cart her şeyini yaz 5 milyar da ödül koy 800 yılda değil 1 günde bulunurdu. En basitinden Joyboy ölünce dünya çapında bütün denizci birliklerine haber yolla didik didik arasınlar ki onlar bulmadan korsanlar bile getirir. Yok herhangi bir çocuk yemiş cart curt geçicen onu. O kadar ünlü olan bir şeyi çocuk olsa bile anlar gider anne babasına gösterir yemeden.

Hayır meyvenin ününü arttirmadan ele geçirmeye çalışmışlar işte
 
Luffy'nin 25 yıllık "shishishi" gülüşü de bu bölüm itibarıyla Nika'nın "ahahaha" gülüşüne dönüştü. Adam harbi serinin içinden geçti.
O kadar yıldır seriyi okuyoruz, nedense bin tane gülüşün olduğu seride Luffy'nin gülüşünü hiç düşünmemiştim. Reçine teorileri ile shishishi gülüşü hep söylendi, tamam böyle bir gülüşü var ama ahahaha gülüşü de var. Arada açıp izlediğim komik sahnelerden olan Skypeia'dan düşmek sahnesinde bildiğin hahahaha veya ahahaha diye gülüyor.

Usopp: Hahh... hahh...!! ...hahh!!!
W... we're alive...!!
I thought we were really... falling 10,000 meters...!!!

Sanji: THAT'S WHAT YOU GET FOR SPOUTING THAT CRAP AT THE WRONG TIME, YOU STUPID ASSHOLE!!

Luffy: Ahahahahahaha!! Aaaaaah, that was scary!!
I thought we were goners!
Neden antik zoan olduğunu söylesin ki, yazardan spoiler mı istiyorsunuz? :D gerçeği açıklanana kadar bu bir sır, one piece adım başı sır zaten.
Açıklanması erken olan bir bilgiyi açıklamak için yalandan çok daha güzel yöntemler var, çok rahat bulunabilir. O zaman daha bahsedilmemişti ama Oda' şeytan meyvesi ansiklopedisinde şöyle geçer veya herhangi bir x karakter böyle kategorilendirmiş diyerek yalandan kaçınabilirdi.
 
Marco gücünü istediği yerinde kullanabiliyor. Parmağını da anka yapabiliyor kolunu da. Luffy'nin her yeri lastik, ve bunu kendi iradesi ile yapmıyor. O yüzden hep gördüğümüz halinin melez olması gerekiyor.
İstisnalar yapmış. Mitolojik olanlar normal zoanlar gibi çalışmıyor demekki. Zaten seride bir kuralin istisnasi sürekli çıkıyor. Güçlerle alakali en sevmedigim sey bu. Bir mekanik kurmuş. Ama bazi karakterler o mekaniğe aykırı işler yapabiliyor. Meyve güçlerinde de var hakide de var bu istisnalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık