Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çıksa da kötüye bassam diye pusuda bekliyorum. (Umarım berbat seçeneği de olur)

Zoro arkadaşım sen ölebilirsin. Bu kadar saçmalığın arasında sen de harcanırsın.(Enma da fragmanı gördük) Ölürse gram üzülmem sevinirim.
 
Yok be abi dün bende aynı hataya düştüm :) Önemli bir konu olduğu için yapmak durumunda hissettim yanlış anlaşılmasın gözden kaçıyor çünkü.
Valla bu spoiler istememciler yüzünden saçma sapan kısıtlandık, iyicene hatırlatma da millete bilenmeyelim. Sigara içmek için yarım metrekare odaya doluşmuş insanlara döndük anasını satayım
 
Desenize hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Artık Luffy'yi gözü fırlamış, totosu büyümüş, şekilden şekile girmiş halde görebiliriz. ''Sonuçta savaş tanrısı güzel bir gösteri yapar'' gözüyle bakan yoktur heralde.

Cracker vs Luffy'yi çizen adamdan bahsediyorum.
 
Nika Meyvesi'nin melez halinin Luffy'nin uyanış açmış hali gibi görünmesi lazım. Eğer öyleyse, biz bugüne kadar Luffy'yi nasıl normal gördük? Bir de bunun tam formu neye benziyor?
Tam formu şuan ki Luffy iste kaşlar kıvrık dumanlı falan. Burda uyandırmadan önce lastik ozellikleri gostermesi yönünde istisna eklemis. Normal zoanlar gibi açma kapamali değil. Yani Luffy full lastik özelliği göstermiş her halükarda. Zira Marcoda mistik zoan logia gibi kullanıyor meyvesini. Zoanlarda oyle bir ozellik gormedik sadece elini zoan formuna sokma gibi falan modlular acma kapama yapiyolar. Choppi herhalde en uç örnek burda bir sürü modu var meyvenin. Her karakterde o kadar mod gormuyoruz mesela. Ama sengokun ki komple aç kapa gibi mesela. Normal zoanlar gibi. Hibriti nasıl olur hiç fikrim yok. Yani Luffynin tam formu aslında seklini manipule edebilme aslında. Ve marco gibi bölgesel yapabilme. Yani hibrit hibrit oglu gibi daha logiamsi kullanibilme sağlıyor. Normal zoanlar böyle kullanamıyor ben böyle anladim.
 
Bu arada ben hala Nika = Joy Boy olduğuna katılmıyorum 800 yıl mistik olmak için çok az. Antik olurdu en fazla. Sadece Nika meyvesi yemiştir, Nika adlı tanrı ise daha eski zamanlara dayanıyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 82)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık