Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy zaten dövüşte haki basıp birden güçleniyor ilk defa değil ki bu burada da uyanış açıp gelmiş ben zaten saçmalık olarak buraları görmem onca yaşanan şeyden sonra burada sıkıntı meyvenin isminin değişmesi ve saçma tekniklerin ilerde gelme olasılığı çünkü Zoanların tek bir formu yok şu an Luffy tanrı gibi element üretse şaşırmam lastik olarak uyanış açsa ve şunları yapabiliyorum deseydi itiraz etmezdim.
Zaten uyanışın olacağını hepimiz biliyorduk… orasında sıkıntı yok. Sıkıntı senaryo da işte… :d
 
Herif Jokere döndü resmen… Ben Kaido yerinde olsam… inceden bir tırsardım… sonra ağzını yüzünü parçalardım o ayrı sksksk
Geçti o işler son gülen iyi güler hesabı hahaha Senin durum ne oldu senpai göremedik seni Azrail i yendin mi yoksa hala kıran kırana dövüşüyonuz mu? Yoksa uyandın da uyumuş gibi mi davranıyon? hahaha
 
Seriyi bırakmadan öncede diyordum.3 büyüklerden 2'si tabiri caizse bok gibi,oldu bittiye getirilerek bitti ki opta farklı olmayacaktır.Bi kere işi Kishi'den de Kubo'dan da çok daha zor.Onların evreninden çok daha geniş bir evrene,karakter sayısına ve gizem bolluğuna sahip.Hepsini mantıklı bir biçimde bağlayamayacak illaki batıracak.

Ayrıca Lütfü'de tilt etmeye devam ediyor.Kankası dört imparatordan biri,babası dünyanın en çok aranan adamı,dedesi denizci kahramanı,kendisi de d.,meyvesi de top 3 te falan çıkacak hatta direk en iyisi galiba anlamadım.Bu kadar şeyden sonra kk olmak "başarı" mı sayılacak anlamadım.Bu kadar şeye kk olamıyosan zaten yallah gri terminal çöplügüne.
 
Enma daha önce görmediğimiz bir şeydi. Zoro'nun Fatihin Hakisi kullanmasını ona bağlayalım. Sanji'nin gen olayı zaten vardı, uyanmış oldu. Yeni güçleri saçma durmuyor en azından. Yahu Kin'emon'un ölmemesinin bile sebebi kendi çapında mantıklıydı, ama bu meyve değiştirme işi hiç olmadı.
Ateş mateş boş işler. Söylediğin gibi şu bölümdeki teknikler tam olarak lastik uyanışından beklediğimiz şeylerdi zaten. Bu şekilde bıraksa daha iyi olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 152)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık