Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben şu inanılmaz tepki gösteren insanları gerçekten algılayamıyorum ya seri adamın serisi istediğini yapar adam seriye ya hayret bişe :D

Hadi diğer taraftan bakalım sizi 1043 bölüm takip ettirebildiyse vardır dimi bir bildiği?
 
Ya ben şu inanılmaz tepki gösteren insanları gerçekten algılayamıyorum ya seri adamın serisi istediğini yapar adam seriye ya hayret bişe :D

Hadi diğer taraftan bakalım sizi 1043 bölüm takip ettirebildiyse vardır dimi bir bildiği?
Çok saçma bir argüman bence buda internette takılan birisiyim ben mesela dönem dönem ilği ile takip ettiğim mangalar ve forum ortamını sevince girince görüyorum seriyi.

2'inci yarının çogunun sadece resimlerine baktım hiç bakmadım arc'lar var mesela.

Arada böyle saçma büyük bir olay olunca yada Zoro'yu severim onunla ilğili bir şey olunca yazdığım oluyor One Piece ile ilgili.

Seriye bana göz ucuyla baktıran sadece geçmişten alıştığım bu forum ortamı mesela.

Bir bildiği olduğunu düşünmüyorum E.oda'nın.
 
Nasıl bir altyapı istiyorlardı acaba? Shanks, Who's Who'dan aşırıyor meyveyi, East Blue'ye getiriyor Luffy'ye istemeden de olsa yediriyor. Meyveyi yiyen Luffy aranıyor ilanlarında, Loghtown'da idam edilirken gülüyor. Hatta Smoker gülmesine dehşete düşüyor. Herif her anında arkadaşlarının başına her bela açtığında kahkaha basıyor. Biz Luffy'nin kişiliğinden sanıyorduk meğerse meyvesinin gülen adam meyvesi olmasından kaynaklıymış. Hayır anlamadığım şey şu milletin verdiği anlamsız tepki ne? Yani Luffy'nin meyvesi Paramecia olsaydı değişen ne olacaktı? Ya meyvenin nasıl bu kadar hasar attığı ve neden bu kadar dayanıklı olduğu açıklığa kavuşmuş oldu. Normal Zoan'ların bile hasarı ve savunması ne kadar ileri seviyeydi. Antik olanlar normal Zoan'lardan, Mistik Zoan'larda Antik olanlardan çok daha güçlü oluyor. Luffy'nin saldırı gücünün niye bu kadar yıkıcı olduğu şimdi daha bir netlik kazandı. Doflamingo'yu attığı yumruğun şiddeti o kadar fazlaydı ki Dressrosa'nın altı üstüne geldi. Kuma vücudundan aldığı saldırıları çıkardı Zoro'ya koydu, Zoro'nun iflahı kaydı, belki Kuma orada haline acıyıp saldırıyı iptal etmiştir. Sahnenin devamı yok çünkü. Küçücük bir haline bile yere kapaklandı hepsini almış olamaz.
Helal be hocam insanlara anlatamıyoruz
 
Beni şey rahatsız etti ya asıl. Nika diye bir şey yok ya gerçekte. Hani model anka kuşu diyosun anka kuşunun ne olduğunu biliyoruz ne yapacak ne yapamayacak kestirebiliyoruz. E Nika ne? One Piece evreninde güneş tanrısı(ymış). E ne yani bu şimdi olayı ne Nika'nın? Hiç bir bilgimiz yok, seriyi okudukça göreceğiz. E bu da Oda ne lazımsa hikaye ne gerektiriyorsa onu ekleyecek demek. İyi de Anka Kuşu yıldırım atamaz gibi itiraz edemeyeceğiz. Kafasına eseni koyar artık. Buna kuruldum ben de.
Yamato'da Wano'nun koruyucusu tanrısının meyvesini yemiş, Sengoku'ysa Budha meyvesi yemiş, konu Luffy'nin meyvesine gelince niye bu kadar olay oldu ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık