Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni şey rahatsız etti ya asıl. Nika diye bir şey yok ya gerçekte. Hani model anka kuşu diyosun anka kuşunun ne olduğunu biliyoruz ne yapacak ne yapamayacak kestirebiliyoruz. E Nika ne? One Piece evreninde güneş tanrısı(ymış). E ne yani bu şimdi olayı ne Nika'nın? Hiç bir bilgimiz yok, seriyi okudukça göreceğiz. E bu da Oda ne lazımsa hikaye ne gerektiriyorsa onu ekleyecek demek. İyi de Anka Kuşu yıldırım atamaz gibi itiraz edemeyeceğiz. Kafasına eseni koyar artık. Buna kuruldum ben de.
 
Skypieyı tekrar okudum da savaş bitiminde luffy nika silüetine benzer şekilde dans ediyor ve arkasında dolunay var tıpkı spoilerda yazılan gibi.
 
Konu Wb'ye nasıl geldi bilmiyorum ama ölenle ölünmez mantığıyla Wano'ya gitmediği için helal olsun çok aklı başında tam bir aile babası. Ace şımarıklık yapmayıp lafını dinleseydi tayfanın başına bunlar gelmezdi. Aynen adam Kaido'dan korktu tüm denizci kuvvetleri + schibukailerden korkmadı
Buggy' den beter hale getirirdi.Ya da jangi diyip
Bu adamları seviyorum :)
 
Abartısız söylüyorum Luffy nin Gear 4 Tekniklerimi daha tuhaf yoksa Gear 5 mi deseniz ben oyumu kesinlikle GEAR 4 derim.
Önceki JOY BOY bile Luffye şapka çıkarır bu konuda bence.
 
Back to the Live Floor, a huge blast of Color of the Supreme King Haki comes from above. A lot of black lightnings pierce through the roof and Kaidou's subordinates begin to fall unconscious with foam at the mouth. Kaidou looks worried at the roof.


Burayı kaçırmışım. O kadar carpisms oldu bir şey olmadı. Luffy'den çıkan kral haki ile çatı yarılmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 97)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık