Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin kendi iradesinin olduğundan bahsedildi. Özgürlük parti vs bunlar meyveden gelen özellikler olabilir. Luffynin gerçek kişiliğinde bulunmayabilir. JoyBoy zaten eğlence tanrisi gibi bir şeymis mitolojide. Nika meyvesi de karakteri joyboy yapıyor iste. Uyaniş bunu daha belirgin ortaya koyuyor sadece. Kaido da o meyveyi yese Joyboy olur özetle. Ama meyve kendi hür iradesiyle gidip Luffye yedirmiş kendini, seni seçtim pikaçu demiş :)



Kaido uyandırıyor meyveyi, Luffynin ne olduğundan haberi yok. Kaido tokmaklamasa olduğu gibi bıraksa Luffy G4den çıkip yenilecekti uyaniş olmayacaktı. :)



O sahnede Lastiğin hem esnek hem sert olmasına şaşırıyor Dof. Onun uyanişla alakası yok. Lastik normal esnek, sertlik de hakiden geliyor. :)
Öyle olsa 800 yıldır beklemesi garip meyvenin. Tam tersi olduğunu düşünyorum zaten seride de daha çok meyvelerin karakterlerle uygun olduğuna parmak basılmış. O zaman herkesin karakteri meyvesi yzünden değişti diyeceğiz. Ama öyle olsa 800 yıl muhabbeti saçma oluyor.

Joy Boyluk bir mertebe felan değil. Meyve gücünden dolayı takınılan bir lakap bence. Bu meyveyle en iyi seviyede savaşmak isteyennin mizacı karakteri öyle olması lazım. Yoksa uyanış açılacağı da garanti değil. 800 yıldır bu meyve kendini kimseye mi yedirmedi? Yedirdiyse de uyandıramamışlar mı? Bunlar önümzdeki sorular.
 
Efsanelerde geçenler doğruymuş. Bu hikayeyi bilenin ortadan kaldırılma gerekçesi de anlaşılıyor. Adı gizlenmiş meyvenin yeteneği de gizlenmiş. Bilenleri de yok etmişler.
800 yıl boyunca bir kere ele geçirmişler. Onda da Shanks kapmış.
Kadimlerden önce Who's Who açıklamış bizim Nika'yı.

 
Oda altından kalkamayacağı bir topa girdi bence. Keşke böyle bir yol izlemeseydi, Wano seride ki her şeyi bozma noktasına getirdi.
 
Milletin @Ölüm Cerrahı fanı olduğu karakter gayet aklı başı yerinde uyanış açar sınırlı sınırsız enerjiye kavuşmak için bir şey kaybetmez bizimki meth bağımlığısı oldu anasını satayım.
Detaylısını şimdi okudum da smile yemiş gibi davranıyor. Her uyanışında kendini kapatana kadar gülecek mi böyle. :dd.d Beklediğinize değdi, en güçlü halinde tanrısal meyveyle. Yazanlara göre Luffy'nin olduğu yerde güç onda artık. Nasıl tepki vereceğimde aradayım. Birden zirveye oturdu. :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık