Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy'nin meyvesi aslında one piece olabilir mi? raftel aslında laugh tale falan diyorlardı, şimdi de bu meyvenin gücüne en gülünç güç deniyor.
 
Aslında Nika'dan var olan biri gibi bahsettiler hacım Joy Boy'dan önce ilk çağlarda böyle bir tanrı olmuş olabilir cidden. Çünkü bizim dünyamızda Nika diye bir şey yok, OP dünyasına özgü ve bir mit olarak bahsediliyor. Joy Boy bu meyveyi yemiş ve ona mı mal edilmiş yoksa daha önceden yaşamış gerçek Nika'ya mı mal edilmiş bu hikayeler belli değil.
Evet seri içinde belirsiz noktalar bunlar. Ancak gerek Budha meyvesi gerek Anka meyvesi One Piece evreninde yaşadığından hiç söz edilmemiş karakterlerken aynı şekilde bir sözü edilmemesine rağmen dino meyvelerinden ayrı kategorize edilmeleriyle bana gerçek dışı canlılar ile ilgili oldukları intibasını bırakmıştı hep.
 
Şimdi böylece nika nika'nın her dönemde farklı bir meyvenin içine girmesi bu sebeple gorosei'nin bilmeme ihtimali de patlamış oldu değil mi ? O zaman sövgü.
 
Her şeyi geçtim neden Zoan meyvesi ? Ne alaka öyle tanrı mı var ? Zoan hayvan demek değil mi? Antik paramesia desen ne olur? Smiley gibi ilk üretilen meyve desen yerdim ben djdjdjd
Zoan meyvesi demek zorunda çünkü "NİKA" karakteri tanrılaştırılmış bir "canlı" figür. Ateş gibi veya Elmas gibi cansız ve akılsız bir element değil ...Bu yüzden Zoan meyvesi işte.
 
Öyle bir tanrı yok sanırım hadi var diyelim lastik vücudu neden Zoan ? Cidden batırdı Mistik, antik bir şeyler dese gene anlarım.. Ee bu hibrit formu ne olacak? Karasakalda lastikten hayvana mı dönüşecek :D

Açıklamalar şöyle: Nika adında bir mistik varlığın meyvesi bu. Nika'nın da vücudu lastikmiş. Bu meyveyi yiyen de lastik oluyor. Sadece lastik gücü de yok tabii, bir sürü özelliği vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 133)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık