Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyveyi joyboy lastjk olarak hayal edip oyle kullandi olmeden once base hali lastik oldu wg de gercek ismini sakladi lastik yapti ogrenilmesin diye
 
Bir de meyvenin mistik çıkmış olması Nika diye birisinin hiç var olmamış bir mitolojik karakter olduğunu kanıtlar nitelikte. Antik meyveler daha önce dünya üzerinde bulunmuş canlıların meyvesiyken mistik meyveler hayal ürünü karakterlerin meyveleri oluyor.
Aslında Nika'dan var olan biri gibi bahsettiler hacım Joy Boy'dan önce ilk çağlarda böyle bir tanrı olmuş olabilir cidden. Çünkü bizim dünyamızda Nika diye bir şey yok, OP dünyasına özgü ve bir mit olarak bahsediliyor. Joy Boy bu meyveyi yemiş ve ona mı mal edilmiş yoksa daha önceden yaşamış gerçek Nika'ya mı mal edilmiş bu hikayeler belli değil.

Joy Boy'un bu meyveyi yediği kesin ama Nika gibi birinin daha önce yaşamış olma ihtimali de var hala.
 
Ben de onu anlamadım. Luffy'nin neye dönüşeceği de belli değil. Zoan kullanıcıları dönüşüm gösteriyorlar. Sanırım Luffy Saitama'ya falan dönüşüyor. Kel gibi bir şey, sadece kafasında alev var.
Öyle bir tanrı yok sanırım hadi var diyelim lastik vücudu neden Zoan ? Cidden batırdı Mistik, antik bir şeyler dese gene anlarım.. Ee bu hibrit formu ne olacak? Karasakalda lastikten hayvana mı dönüşecek :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 193)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık