Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri en temel noktaya indiği vakit şuna evrilebilir: Naruto da Rikudou Sennin zamanının anlatıldığı ve sonrasında Ashura-Hashirama-Naruto reenkarnasyonu gibi burada da Nika aslında vardı sonra meyve oldu bu meyveyi 800 yıl önce Joyboy yedi (gerçek ismi neyse) şimdi de Luffy yedi ve böylece irade aktarıldı. Direk reenkarnasyon olmayacak ama bu tarz bir bağ kurulabilir.Yani ileride flashback ile Nika ile tanışabiliriz gibi, daha detaylı anlatılabilir ama basitçe yazayım dedim... (Araya bir de D. falan serpiştiririz tamam :D)
 
Enerji meselesinden Paramecia kullanıcıları bahsetti. Impel Down'daki uyanmış Zoan kullanıcıları enerji ve dayanıklılık konusunda gayet iyiydi. Crocodile kendisi söylüyordu "Bunlar meyvesini uyandırmış, uzun süre yerde kalmalarını beklemeyin" diye. Tanrı Nika diyorsun da şu an ekstrem bir gücünü görmedik ki. Luffy'nin zaten yaptığı şeyleri daha kolay yapıyor yeri lastiğe çevirmesi dışında. O da normalde lastik meyvesinden beklediğimiz bir uyanıştı. Ekstrem bir yetenek edinmez demiyorum, edinebilir ama bu bölümde görmedik o kadar farklı farklı yetenekler edindiğini. Karışık kaset denecek bir durum yok henüz. Kaido'ya denmediyse buna hiç denmemesi gerekiyor.
O hayvanların ne zamandır uyanış kullacısı olduğu belli mi? Kata ve Dof da paramecia ve sıkıntısız kullanıyorlardı zaten? Abi savunmuş olmak için savunuyorsunuz sırf bazı şeyleri anlamadan yoruldum aynı şeyi tekrarlamaktan son bir kere daha anlatacağım. Şimdi Gorosei bir tanrıdan bahsediyor değil mi?
Gorousei: "His body has the properties of rubber.
And he can fight in any way he wishes... Making people smile wherever he goes.
He is the “Warrior of Liberation”, also known as...
“Nika, the Sun God”.
Awakening will give the rubber body even more “strength” and “freedom”.
It is said that...
it's the most ridiculous power in the world!!"
Şimdi bunun güçlü bir savaşçı olduğu zaten açık. Nasıl ki Buddha meyvesi yemiş Sengoku o moda girdiğinde Buddha'nın güçlerini kullanıyor şuan Luffy de Nika oluyor. Tanrısal güçler elde ediyor, daha nasıl basit anlatabilirim?
 
Luffy big momu yok eder bu arada. Kadında uyanış yok. Birde big mom zaten seride böyle bir güç yokken cartoon şeklinde surunuyordu.
Luffy şuan doğal antisi momun
 
Açıkca meyvelerin ruhu olduğunu kendi iradeleri olduğu söylemiş kadimler.

Bunu da Luffy'nin meyvesini neden yakalayamadıklarına kılıf olsun diye uydurmuş olabilir,Oda.
 
Acaba Luffy şuanda Prime Garp'la veya Prime Roger'la güç olarak eşit mi veya geçti mi?

Ben geçmediğini düşünüyorum ama eşitliğe çok yakın olduğunu düşünüyorum.Law'ın saldırıları gibi bu Luffy'ninde göreceğimiz çok saldırısı var gibi.

Luffy'den de Law gibi bir alfabe şöleni bekliyorum.
 
Eski OP'tan farkı yok. Sadece insanlar yıllardır lastik dediği meyveyi değiştirmesine takıldı biraz da Kaido'nun o çizimine. Ben kutsal seçilmiş meyveyi yedi gibi algılamadım durumu ki önceki Joy Boy'un başarısız olması da bu meyveyi yemekle sonucun garantilenmediğini gösteriyor. Her şeye tarih olarak bakmak lazım.

Önceki Joy Boy yaptıklarıyla meyvesini önemli bir efsanenin bir parçası yapmış. Hatta Sun God Nika 800 yıl önceki Joy Boy'dan eskiye bile dayanabilir. Şeytan meyvelerinin doğası bilinmiyor. Hatta şeytan meyvesninin tamamen efsane olarak görüldüğü yerler bile var. Serinin başlarında Luffy'nin uzamasına millet nasıl tepki veriyordu hatırlaman lazım. Öyle olunca Nika meyvesini yemiş kişiler yaptıklarıyla kendilerine tapılmasını sağlamış olabilirler. Zaten bu efsaneler insanların gördükleri şeyleri yorumlaması ile oluşuyor.

Kaido'nun Ejderinden, Sengoku'nun Budha'sından , Yamato'nun meyvesinden hiçbir farkı yok diye düşünüyorum. Daha kutsal meyve statüsüne çıkarak bir durum görmedik ki göreceğimizi de düşünmüyorum. O tarz bir şey varsa da şu an Yami Yami o tahta aday. Meyve güçlerinin yeniden ön plana çıktığı şu zamanlarda çok sağlam yetenek. Ama onun da değil olsa olsa İM'de öyle bir şey çıkacağını düşünüyorum.
Güzel muhabbet çevirmişsin ama senin deyiminle söyleyeyim, samimi değilsin. 10'da 1'i Zoro'nun başına geldiğinde aylarca mesai harcadın. Şimdi ölü gibi davranıyorsun.

Kendinden bile geçmeyen Zoro'yu Enma kaldırmıştı güya. Şimdi samimi olup ölmüş Luffy'i Nika kaldırdı diyecek misin?

Enma Zoro'ya haki veriyordu. Hakisi ve enerjisi bitmiş Luffy'nin haki ve enerji patlaması yaşaması Nika'dan dolayıdır Luffy bir şey yapmamıştır diyecek misin?

Zoro hak etmeden güçlendirme almıştı. Kılıç Zoro'yu seçmişti ya. Luffy hak etmeden güçlendirme aldı, meyve Luffy'i seçmiş iş meyvede diyecek misin?

Kaido'yu Zoro değil Enma kesiyor demiştin. Şimdi samimi olup Luffy değil Nika yendi diyecek misin?

Bence hiçbirini kabul edemezsin. O kadar şey söyledikten sonra geri dönme imkanın kalmadı. Beğenmiş gibi yapıp devam edeceksin. Hayırlı forumlar reis.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 131)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık