Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu uyanış kavramida retcon bence. İmpel downda aklıma geldi.
Çok aşırı saçma meyveler var uyanışı nasıl olacak bunların
 
Oda seviyeyi ergen okurdan anasınıfı okura düşürmüş. Bu adama dahi diyordunuz bu adam bildiğin deli tmarhaneye kapatılması lazım. Aklî melekleri yerinde değil.
 
Bu bölüm yaşananları doğal karşıladın yani?
Eski OP'tan farkı yok. Sadece insanlar yıllardır lastik dediği meyveyi değiştirmesine takıldı biraz da Kaido'nun o çizimine. Ben kutsal seçilmiş meyveyi yedi gibi algılamadım durumu ki önceki Joy Boy'un başarısız olması da bu meyveyi yemekle sonucun garantilenmediğini gösteriyor. Her şeye tarih olarak bakmak lazım.

Önceki Joy Boy yaptıklarıyla meyvesini önemli bir efsanenin bir parçası yapmış. Hatta Sun God Nika 800 yıl önceki Joy Boy'dan eskiye bile dayanabilir. Şeytan meyvelerinin doğası bilinmiyor. Hatta şeytan meyvesninin tamamen efsane olarak görüldüğü yerler bile var. Serinin başlarında Luffy'nin uzamasına millet nasıl tepki veriyordu hatırlaman lazım. Öyle olunca Nika meyvesini yemiş kişiler yaptıklarıyla kendilerine tapılmasını sağlamış olabilirler. Zaten bu efsaneler insanların gördükleri şeyleri yorumlaması ile oluşuyor.

Kaido'nun Ejderinden, Sengoku'nun Budha'sından , Yamato'nun meyvesinden hiçbir farkı yok diye düşünüyorum. Daha kutsal meyve statüsüne çıkarak bir durum görmedik ki göreceğimizi de düşünmüyorum. O tarz bir şey varsa da şu an Yami Yami o tahta aday. Meyve güçlerinin yeniden ön plana çıktığı şu zamanlarda çok sağlam yetenek. Ama onun da değil olsa olsa İM'de öyle bir şey çıkacağını düşünüyorum.
 
Sengoku the Buddha diyorlar adama zaten. Ben reenkarnasyon demedim benim için reenkarnasyondan farkı olan bir durum değil dedim sadece. Nika'dan Who's Who bahsetti ilk olarak şimdi de Gorosei bahsetmiş. Tekil kişi olduğu açık yani.
Sengoku the Buddha, Marco the Phoenix. Bunların meyve isimleri zaten eklenmiş isimlerine. Muhtemelen Luffy the Nika ya da Luffy the Sun God Nika diyebir ek alabilir. Biz 800 önceki .......the Sun God Nika'daki ismi bilmiyoruz şu an.

Tekil olma durumu şu: 800 yıl önce Nika meyvesini birisi kullanıyor. Sonra Luffy'de ortaya çıkıyor. Arada kullanan var mı belli değil. Gorosei bununla alakalı bir bilgiye sahip değil.
 
Bölümde geçen konusmalari okuduktan sonra ben Luffy nin uyanisini begendim.

Tam Luffy için yaratılmış bir meyve
Artık gerçek bir Kadio vs Luffy savaşı izleyebilecegiz sanirim .

Luffy nin hakisi zaten Kaidonun anca yarışı kadardi.Bu kadar haki ile onu yenmesi zaten beklenemezdi

Gear 5 in doğası ne oda daha iyi açıklayacaktır ilerleyen bölümlerde
 
Benim anladığım tam olarak şu, Hito hito no mi model : Nika meyvesinin kullanıcısı, aynı sauronun yaptığı gibi iradesini meyveye aktarmış durumda. Bu şekilde meyve istemediği ortamdan kaçıyor, aynı lotr'da yüzüğün hep saurona gitmek için bi yol araması gibi.

Luffy'nin yeni yeteneği ile ilgili yorum yapmak için çok erken, Oda Hikaye için bunu gayet mantıklı bir şekilde açıklayacağını ilerleyen bölümlerde göreceğimizi düşünüyorum.
 
Dövüş ile alakalı şunu söyleyeyim: Luffy yine zor durumda kalacak. Kaido'dan yine efsane bir uyanış göreceğiz. Oda kaşık ile verdiğini kepçe ile geri alır Luffy'den.
 
Kaido ve tayfasında 1 tane uyanmış zoan görmedik. Luffy daha meyvesinin zoan olduğunu bilmiyorken uyandırıyor.
Uyanmış olabilirler. Zira herkes Queen'in nasıl vücudundan ayrıldığını, King'in nasıl gagasını lastik gibi çekip fırlattığını anlamlandıramamıştı. Kaido da yıldırım gibi zikzak çizdi daha geçen bölüüm. Lucci'nin 4-5 tane farklı farklı özelliklerini artıran modları vardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 153)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık