Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mantıklı buldum meyve olayını çünkü luffy karekter olarakta devamlı gülen macera seven ,yaşadığı tüm şeylerden zevk alan birisi iradede meyve kararlılık uyumu var sanki. luffy hala evrendeki en güçlü adam degil . akagami lastik meyvesini yeseydi evrendeki dengeler nasıl değişirdi merak ediyor insan...
 
Eğer meyvelerin de bilinci varsa ve en yüksek bilinç hito hito meyvelerinin turlerindeyse Chopper ve Sengoku'nun meyveleri de onları seçmiştir manasına gelir.Peki neden?Bunların da altını doldurması gerekmez mi?
Bilemiyorum onu daha meyveler için bir sürü soru işareti var işlemesi lazım.
 
O konunu uzamasının sebebi yine Zoro fanları. Bunu her söylediğimizde Zoro'yu yermek için deniliyormuş gibi karşı çıkılıyordu. Olanı söylüyorduk kılıç seçti test etti. Zoro fanları üstüne kapatıp olayı Zoro'yu yıkmaya çalıştıkça Enma muhabbetinden bahsediyorduk. Zaten o aralar hep bir sürtüşmeli, Luffy'e G4 olayında bile laf atılmıştı onların bir nevi karşılığı gibi oldu ama bir çok kere ciddi tartıştığım noktada da belirttim bu hususu.
Bu bölüm yaşananları doğal karşıladın yani?
 
Luffynin gücü hala gizemini koruyor bence. Haftaya belli olur Odanın çuvallayıp çuvallamadığı.

Tamam 20 senedir lastik bir bölümde nasıl değiştirdi diyoruz ama Luffy'nin yeni gücünün ne olduğu belli değil.

Meyvenin kendi aklı olduğu muhabbeti geçti üstelik.
 
Tam olarak nerede bu şekilde bir ifade geçiyor?

Sengoku örneğinden anlaman lazım. Sengoku(Luffy/Tarihteki x kişi) Buddha(Lastik/Nika) meyvesini yiyince nasıl ki sen Sengoku'ya ''Bu adam Buddha'dır artık. Sengoku değildir'' demiyorsan aynısını Luffy'ye yapman lazım.
Sengoku the Buddha diyorlar adama zaten. Ben reenkarnasyon demedim benim için reenkarnasyondan farkı olan bir durum değil dedim sadece. Nika'dan Who's Who bahsetti ilk olarak şimdi de Gorosei bahsetmiş. Tekil kişi olduğu açık yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 142)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık