Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kral haki güçlendirmesi ile Kaido'yu yenmesine tavdım. G4'ü süresiz kullanabiliyor, kral haki ile de kombinleyince yonkou oldu Luffy diye işlenseydi de olurdu. Bu kadar saçmalığa gerek kalmazdı ya.
 
Şu tam metni görmeden konuşan arkadaşların patlamasını görmek büyük keyif.:fool:

Wano boyunca çok kez şahit olduk, bir kez daha şahit olacağız.:alkis:
Kim patladı arkadaş, havaya konuşuyorsun boş boş. Tam tersi bekleyin diyen adamlara bekledik de noldu ha çeken bir sürü adam ve ilk spoilerdan bile kötü olmuş diyen adam var.
Sonuçta Oda da bir insan. Hic kimse 20+ senelik bir seriyi en basindan kusursuz planlayamaz. Seriye baslarken 20 li yaşlarda. Simdi geldi 40 li yaşlara. Serinin bayağı bir kismini zamanla yazmıştır. Son 3-5 senede neler neler eklemistir. Wano için sadece kaido ve oden vardir bence geriye kalani sonradan da yapmıştır
Zaman atlaması sonrası tamamen içinizr sinen doğru düzgün bir arc söyleyin abi (Zou hariç). Sanki dün başladı kurgunun saçmalaması. Ben en çok eleştirenlerdenim çok defa Wano'yu ve Teach dövüşünü işaret ettim bunlar güzel olur artık diye. Daha kötü oldu.
Ya bir bölüm çıksın bir nereye bağlayacak önce bir görün. Şu Wano'da kaç defa erken spoilerlere tepki verip de ana metin ve fotoğraflar gelince dumur olanlara şahit olduk. Hemen gömüyorsuz.

Adam bu seriyi hazırlarken ilk oluşturduğu karakterler Luffy ile Teach'dı. Birini karanlık, diğerini aydınlık olarak hazırlamış. Meyvesinin Mistik Zoan çıkması niye bu kadar şaşırttı ki sizi? Adı üstünde mistik, kolunu havada şekilden şekile sokup yılan gibi gezdirmesi oldukça mistik değil mi? Yani Mistik Zoan'lar elementleri yapabilir ama lastiği yapamaz diye bir ibare mi var? Adam size en başından beri deseydi ki "Luffy'nin meyvesinin gerçek gücünü ileride göreceksiniz." Bugün verdiğiniz şu tepkiyi verebilir miydiniz? Tabi ki hayır çünkü adam yıllar önce bir beklenti sunmuş olacaktı. Kaldı ki Marco'nun ve Katakuri'nin meyvesi de Logia gibi yetenek sağlıyor. İlla bir kılıfa sokmak zorunda değil. Bizim düşünmemiz gerekirdi. Ya bu adam Karasakal'a iki meyve yedirdi üçüncüsünü de yedirebilir, Luffy bu basit lastik gücüyle ne yapabilir ki? Karşısındaki adamın aşırı sağlam iki meyvesi var, Luffy ise lastik meyvesiyle bu adama karşı koyacak olacak iş mi?

En başından beri aklında Luffy'nin meyvesinin özel olduğu bir hikaye kurgulamış ama meyvenin ismini sonradan oluşturmuş olabilir diyeceğim ama kaç yerde özellikle Skypea'da Güneş Tanrısı ibaresi çokça geçmişti. Adamın aklında olmasa aşırı sırıtırdı, siz şu anda gelen spoiler ile adamı gömmeye çalışıyorsunuz. Ya bu adam daha bir bölüm önce uyanış açtığı zaman "Binks'in Sakesi" isimli şarkısıyla durum açıklandı herkes adamın zekasına hayrandı şimdi gömüyor millet.

Hepinize tavsiyem hele şu iki üç bölüm geçsin tatmin olmazsanız sövün. Fakat kısacık bir spoiler ile herifi tefe koymanız doğru değil.
Ne zaman saçma bir şey olsa iki bölüm bekleyin mesajı yazmayın rica ediyorum. Kaldı ki meyvenin böyle seçilmiş olması , Nika muhabbeti bir süredir bekleniyor. Beklenenden daha kötü geldi diye gömen adama bekleyin mi diyorsun?
Meyvenin konsepti radikal bir değişikliğe uğramadı zaten. Lastik değil de lastik adam oldu. Sırf Nika'yı bağlamak için de yapmış olabilir.
Element uydurmayalim lütfen. Bölümde öyle bir şey denmiyor. Dönüşebilen meyveli adamlara o meyveli insan diye seride söylenmiştir hep. Doflamingo'ya İto Ningen(İp Adam) denmisliği var. Dof da mı hito hito no mi şimdi?
 
OP seven insanlara sallarken "wanker" falan gibi ifadeler takarken
Benim "OP sevenlere wanker" dediğim bir cümlem yok. Kendine göre bükme olayı. OP seven wanker'dır falan demedim. Lufy'nin torpilliliğinin reddedilmesi üzerine yazdım onu ki o zaman bile "hepiniz" değil "böyle düşünen çoğunuz" dedim. Nitekim cümlelerin bir başından bir kıçından alıp beni başka biri yansıtma.

Kaldı ki söylediklerim ile neyin fanı olduğum arasındaki bağlantı ne ki ? Yanlış bir değerlendirmem ya da yorumlamam mı var ? O zaman bunu söyle .. Bir de "bu gerçeği unutmayalım" diyor :D sanki unutturmaya çalışıyorum. Azılı fanmışım bir de :D Azılı fanın ne olduğunu görmek istiyorsan Korsanfan da bana gelene kadar hoohooo :D

Kaldı ki ben Naruto'ya pay çıkartmadım bir benzerlikten bahsettim. Benzerlik yoksa o zaman konuş. Naruto örneğini verme sebebim de benzer hamleler Naruto'dan gelince itin makatına sokulurken şimdi daha beterini OP yapınca milletin ağzının suyu akmasındaki ikiyüzlülüğün altını çizmek içindi ve bu da gene başka bir konuda yaptığım bir şeydi. Sen forumda yazdığım tüm mesajları bu konu altında değerlendirme gibi saçma bir algı operasyonu yapıyorsun kendi kendine :D

Kötüyse ikisi de kötü de klasik "azılı fan" hareketi zaten "benimki kötüyse hepsi kötü tamam mı"diyen bir çocuk geldi karşıma :D (kaldı ki Naruto benim en sevdiğim manga olmayı geç en sevdiğim shounen bile değil) .

Gene diyorum ne fanı olduğumuz sözlerimizi ve argümanlarımızı "tanımlamaz" . Fanlık barındırmasak ne yapalım böyle forumlarda böyle sohbetleri , fanlık bu işin parçası zaten ancak fan olmak ile mürit olmak ya da wanker olmak arasındaki farkı da oturup burada sana anlatamam ben.

Nitekim farklı konulardan sözlerimi, kendine göre değiştirip burada bana çemkirerek off-topic yapıyorsun.


Şu sayıyı bile eleştiremiyorsan kusura bakma da bu serinin kötü gidişatı senin gibi fanlar yüzünden çünkü Oda şunu anladı, ben sıçmığımı çizsem gene "Wow" diyen bir kitle var dedi ve adam iyice şımardı iyice delirdi.Neyse, bir dahakine ad hominem nedir öğrenmen ve de onu yapmaman dileğiyle kardeşim.
 
Son düzenleme:
Bizim gibi 25 senesi boşa gitmiş olur :)
Dragon bir gün Robini ziyarete geldiğinde karşılaşırlar ve,
L: Sen de kimsin?
D: şey.. ben senin babanım?
L: Benim bir babam mı varmış hakikaten ya, ben şaka sanıyordum.
D: Şey Luffy... bana belki kızgınsan bilmeni isterim ki
L: Ha.. Niye kızacakmışım ki? Yanlış bir şey mi yaptın?
D: Seni bırakıp gittim, arayıp sormadım, seni tehlikeye attım, ne haldesin hiç bilmedim ama bir sebebim vardı
L: Umurumda değil ama madem konuştun söyle bakalım ne sebebi?
D: Joyboy diye biri için hazırlık yapmalıydım dünyanın kaderi...
L: İyi de Joyboy benim zaten...
D:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 210)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık