Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriye çok eleştirim olacak eğer tabii düzgünce açıklanmazsa bazı şeyler.

Ancak bunca şeyi bu kadar komplike bir hale getirmeye gerek yoktu. Lastik meyvesinin uyanışı kişiyi Joy Boy yapıyor ve 800 yıl sonra ilk kez oluyor bu deseydi, bu kadar basit bir açıklamayla bu iş biterdi.

Neden önlem alınmadı sorusunun da cevabı basit olurdu, çünkü 800 yıl önceki Joy Boy’un meyvesinin ne olduğu onu sevenler tarafından hep gizli tutulurken, düşmanları da anlayamıyordu. Eldeki veriler doğrultusunda belki de 20-30 tane meyve belirlenmiş ve bunları alıp saklayalım demişlerdir. Neden Gomu Gomu No Mi’nin peşinden amiral göndermediklerini de açıklardı.
 
Oda artık sadece yazma ve çizmedeki gerilemesini göstermekle kalmıyor üstelik daha önce inşa ettiği tek tük temel şeyleri de, serinin samimiyetini de bu arkla beraber yıkıyor. Daha harika bölüm diyen var :D Cidden OP fanbase kadar şekilden şekile giren bir fanbase tanımadım. Hiç mi çizginiz olmaz arkadaş. Bir kaç arkadaşım ile OP hala bizim için haftalık sohbet malzemesi ve tartışma konusudur. Eğer bu durum olmasa wano sayesinde özellikle de şu son 2 sayı yüzünden seriyi tamamen bırakmıştım.

Bu arada yaptığı bu reenkarne olayının Naruto'nun son kısımlarına epey benzediğinin (hatta daha kötü hali) o kadar çok farkındaki, Luffy'nin uyanışı sonrası söylediği ilk sözler Naruto'nun Rikudo power-up sonrası söylediği ilk şeyler ile neredeyse aynı :D Ha ama Naruto, Tom ve Jerry çizgi filmine bağlamıyordu işte...



Sıçıp batırırken bile kopyasını çekmekten geri kalmamış :D (Ki Naruto'nun olayı bile teori olarak arklar öncesinden ön görülebilecek, alt yapısı olan bir şeydi. İyi miydi o ayrı ancak bir temel vardı be)


Deneyen oldu da uyandıramamışlar gibi bir ifade yok ki. Kaldı ki hadi diyelim deneyenler oldu e peki bunlar fodder mıydı, iradeli miydi, korkak mıydı, canlı mıydı, cansız mıyıd ? hiç bir bilgi yok. Luffy bile ne kadar geç uyandırdı. Karşılaştığı 2. yonko tarafından 3 kere bayıltılıp 1 kere öldürüldükten sonra uyandı meyve :D :D Meyveyi her kullanan bu tecrübeleri yaşamış mı ki bunun kıyasını yapalım ? :D Sıvanmış bir şeye tüy dikiyorsun savunacağım derken hocam.

Ancak bu wano arkı ile beraber Sanji'yi suiti ve deneysel genleri, Zoro'yu Enma, Luffy'yi nika kurtarmış oldular. Bu da bu üç karaktere yapılan çok büyük ayıplardı yani ve karakterlerin kendi emeklerinin etkisini aşırı derece de söndürdü.

Luffy'nin balını, plot korunaklılığını, meyvesini, genlerini ve diğer insanların ona olan sadakatini kime versek KK olurmuş yani. O İrade, insanları etrafında toplama falan hepsi yalan oldu. Bana da bu kadar güç ve peygamberimsi şans ver benim de etrafıma toplanırlardı zaten :D
Dediklerinde katıldığım noktalar var ama OP seven insanlara sallarken "wanker" falan gibi ifadeler takarken seninde azılı bir Naruto fanı olduğun gerçeğini unutmamak lazım. Profiline biraz göz gezdirince anlaşılabiliyor bu. Buradan bile pay çıkarıyorsun Naruto'ya. Kötüyse ikisi de kötü. Ayrıca reenkarne olayı da yok gördüğümüz kadarıyla.
 
Güneş olmasının sebebi müttefik ve yörünge muhabbeti olabilir. Neticede tüm gezegenler yörüngesine girer girmez Güneş’in etrafında dolanmaya başlar.
 
Oda'nın saçmalaması hepsi. Bir de Skypeia'da bunun ipucunu vermiş falan diyorlar. Skypeia'nın üzerine ilk Mitolojik Zoan türü meyveyi bile 350 bölüm sonra gördük. Ayrıca yine aynı bölümlerde Oda'nın "Lastik Meyvesi, Paramecia'dır" dediği bir açıklama var. Eğer bu açıklama olmasa ve Luffy zamanında "Meyvem lastik gücü verdiğinden ona Gomu Gomu no Mi diyorum" gibisinden bir şey deseydi tam olarak otururdu. Nika'nın adının geçtiği ilk bölüm 1018, meyvesinin çıktığı bölüm 1044. Bu fikir Odanın aklına daha yeni gelmediyse ben bir şey bilmiyorum.
Saçmalık olduğunu düşünüyorum ama
Nika adı daha önce geçmişti
Calgaranın Kızı bahsediyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 168)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık