Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın saçmalaması hepsi. Bir de Skypeia'da bunun ipucunu vermiş falan diyorlar. Skypeia'nın üzerine ilk Mitolojik Zoan türü meyveyi bile 350 bölüm sonra gördük. Ayrıca yine aynı bölümlerde Oda'nın "Lastik Meyvesi, Paramecia'dır" dediği bir açıklama var. Eğer bu açıklama olmasa ve Luffy zamanında "Meyvem lastik gücü verdiğinden ona Gomu Gomu no Mi diyorum" gibisinden bir şey deseydi tam olarak otururdu. Nika'nın adının geçtiği ilk bölüm 1018, meyvesinin çıktığı bölüm 1044. Bu fikir Odanın aklına daha yeni gelmediyse ben bir şey bilmiyorum.
Şeyh uçmaz müritler uçurur. Adam 500 bölüm önce kapakta N yazsa bak bak Nika'ya gönderme yapmış ufff çok zeki adam yhaaa diyorlar.
Anladiklarindan degil, oda'nin açiklama tarzı bu. Nasıl anlasinlar yoksa. Herkes buraya da takilmis. Bu seyi biri açiklayacak iste. Oda da luffy'i anlattirirken gorosei üzerinden gidiyor. Yoksa bildigini sanmiyorum. Ya da fil üzerinden gidicekti. Bu kadar eski olayi baska anlatacak yok zaten.

Kurgu iyi-kötü o ayri. Uyanış dedigin sey zaten absürt birsey ve çok farklı çikmasini, kaido'yu eze eze yenmesini bekliyordum. Bekledigim olacak gibi.
Reis hikaye o kadar kötü ki kimi yendiği umrumda değil şu an. Heves meves kalmadı.
 
Hem dün @Mirai ın yazdıklarından sonra hem dün gece burada biraz kafa patlattıktan sonra ben biraz sakinleştim. O yüzden bölümün çıkmasını bekleyeceğim. Aslı astarı en geç bir iki bölüme anlaşılır. Bu herife dövüşler konusunda zerre güvenmesem de ana hikayede saçmalamaz inancımı korumak istiyorum. Çünkü bunun dışında bir şeyi umursamıyor yaptım oldu diyor genelde. O sebeple bekleyeceğim ama küfürlerimi de hazırladım tabii her ihtimale karşın. Banlanmamak adına yazıya dökemeyeceğim ama hislerimi de banlayacak halleri yok ya söver dururum o zaman gelirse
 
Meyveyi degistirmemeliydi gerçekten çok güçlendi bide meyvenin sınırı yok zaten enerjisi yoktu şimdi ne enerjisi cevip çevirip oynar kaidoyla akainuyla vs atarsa adamın şekli gider o kadar karizma falan tüm meyvelere kafa atar bu luffy uyanış dediğin sınırlı olur enerji yer bununki utanmasa 3 4 tane yonkouyla kapiscak enerjisi oldu ki hepsinde yener yani çok abarttı oda lastik meyvesiyle alakası yok paramecia meyvesini antik zoan yaptı güçlenmesini istiyordum lastik meyvesi olarak güçlensin istiyordum meyve değişimi hikayeye çok ters oldu.
 
Reddit'te OMG Oda, süpersin Oda yazmış millet. Japonlar da bu kafadaysa Oda iyi iş başardı sanacak kendini. Çok kötü durum.
Ya bir bölüm çıksın bir nereye bağlayacak önce bir görün. Şu Wano'da kaç defa erken spoilerlere tepki verip de ana metin ve fotoğraflar gelince dumur olanlara şahit olduk. Hemen gömüyorsuz.

Adam bu seriyi hazırlarken ilk oluşturduğu karakterler Luffy ile Teach'dı. Birini karanlık, diğerini aydınlık olarak hazırlamış. Meyvesinin Mistik Zoan çıkması niye bu kadar şaşırttı ki sizi? Adı üstünde mistik, kolunu havada şekilden şekile sokup yılan gibi gezdirmesi oldukça mistik değil mi? Yani Mistik Zoan'lar elementleri yapabilir ama lastiği yapamaz diye bir ibare mi var? Adam size en başından beri deseydi ki "Luffy'nin meyvesinin gerçek gücünü ileride göreceksiniz." Bugün verdiğiniz şu tepkiyi verebilir miydiniz? Tabi ki hayır çünkü adam yıllar önce bir beklenti sunmuş olacaktı. Kaldı ki Marco'nun ve Katakuri'nin meyvesi de Logia gibi yetenek sağlıyor. İlla bir kılıfa sokmak zorunda değil. Bizim düşünmemiz gerekirdi. Ya bu adam Karasakal'a iki meyve yedirdi üçüncüsünü de yedirebilir, Luffy bu basit lastik gücüyle ne yapabilir ki? Karşısındaki adamın aşırı sağlam iki meyvesi var, Luffy ise lastik meyvesiyle bu adama karşı koyacak olacak iş mi?

En başından beri aklında Luffy'nin meyvesinin özel olduğu bir hikaye kurgulamış ama meyvenin ismini sonradan oluşturmuş olabilir diyeceğim ama kaç yerde özellikle Skypea'da Güneş Tanrısı ibaresi çokça geçmişti. Adamın aklında olmasa aşırı sırıtırdı, siz şu anda gelen spoiler ile adamı gömmeye çalışıyorsunuz. Ya bu adam daha bir bölüm önce uyanış açtığı zaman "Binks'in Sakesi" isimli şarkısıyla durum açıklandı herkes adamın zekasına hayrandı şimdi gömüyor millet.

Hepinize tavsiyem hele şu iki üç bölüm geçsin tatmin olmazsanız sövün. Fakat kısacık bir spoiler ile herifi tefe koymanız doğru değil.
 
Bence yapması gereken şuydu; Uyanıştan sonra direk olarak Katakuri'nin özelliklerinin aynısını alacaktı. Katakuri'nin H.Haki saldırısı yapan versiyonu oalcaktı işte mis gibi K.K. olurdu.
 
Meyvenin ismini türünü değiştirmeden de bunu yapabilirdi ya bence. Neden bu yöntemle yaptı merak ediyorum.
Hükümetin Kayıp Yüzyıl, Antik Krallık ve Joy Boy'a dair anımsatıcı hiç bir şey bırakmamak istemesi anlaşılabilir. Puta tapıcılığın sebeplerinden biri olarak sevilen önemli insanları hatırlamak için heykellerinin yapılması da anlatılır. Zamanla olay amacından sapar ve başka boyuta geçer. İnsanlara hatırlatacak bir şey bırakmamak istemeleri bu sebeple normal.300 Spartalı'da Kserkses direnmeyi kesmezseniz isminiz tarihten siliniz vs. demişti mesela aynı o hesap.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık