Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladiklarindan degil, oda'nin açiklama tarzı bu. Nasıl anlasinlar yoksa. Herkes buraya da takilmis. Bu seyi biri açiklayacak iste. Oda da luffy'i anlattirirken gorosei üzerinden gidiyor. Yoksa bildigini sanmiyorum. Ya da fil üzerinden gidicekti. Bu kadar eski olayi baska anlatacak yok zaten.

Kurgu iyi-kötü o ayri. Uyanış dedigin sey zaten absürt birsey ve çok farklı çikmasini, kaido'yu eze eze yenmesini bekliyordum. Bekledigim olacak gibi.
Kaido dünyanin en güclü varlıği. Kaidonun herhangi bir karaktere karsı eze eze yenilmesi hikayenin uydurukluk derecesini belirler. Hele bir de 15 yıldır yediği meyvenin zoan olduğundan haberi olmayan bir veledin farkinda olmadan uyaniş açip da 40 yıllık zoan kullanicisi kaido uyaniş açmazsa hepten kaldir at seriyi. :)
 
R : ONE PIECE'te bu günlerde ardı ardına Luffy'nin meyvesinin rakip olamayacağı çok güçlü meyveler çıkıp duruyor, ana karakter olarak meyvelerin arasında en güçlüyü alması gerekiyor diye hissediyorum, neden ona baya zayıf görünen lastik meyvesini verdin ?

E.Oda : Ahaha doğru ! Diğer güçlü ve havalı yetenekleri görünce neden böyle yaptığım tam bir gizem gibi duruyor. Cevap çok basit, en saçma yeteneği seçtim. Baş karakter klasik olarak en güçlüyü alsaydı, bu kadar uzun süre devam edebileceğimden emin değilim. Hikaye ne kadar ciddileşirse ciddileşsin, Luffy uzayacak ve esneyecek. Bana her zaman etrafta saçmalama fırsatını veriyor. Benim yazmak istediğim manga bu.
Meyve antik zoan bile olsa yeteneği yine saçma. Biz lastik meyvesi olarak bildiğimizde de saçmaydı Nika olarak bildiğimizde de saçma. Kaç kişi lastiği bu kadar çeşitli kullanabilmeyi aklına getirebilirdi ? Her viteste bir zorluk verdi üstüne ki çok güçlü olmasın diye. Bana makul geldi çünkü meyve özünde lastikle ilgili yetenekleri barındırıyor. Antik meyve olması lastiği daha işlevsel kullanabilmesine yol açıyorsa kabulüm ama farklı bir mevzuyu katarsa işin içine o zaman sıkıntı olur benim görüşüme göre.
 
Oda seriye başlamadan önce 5 yılda, yani 2002'de mangayı bitirmeyi planlıyor. Başladıktan sonra değil. 5. yıla geldiğinde Oda fikir değiştirip seriyi uzatmamış yani. Ortada kapı gibi Oda'nın ağzından çıkan "Gomu Gomu no Mi, Paramecia türü bir meyvedir" açıklaması var. Ya sürpriz yapmak için okuru kandırmış ya da yeni uydurmuş. Şimdiye kadar her şey lastik özelliklerine sahipken, birden ortaya mitolojik bir güç ortaya çıktı. Üstelik bu varlık hiçbir mitolojide de yok.
Orası öyle kabulüm. Ama bazı Zoan'lar farklı elementleri de kullanabildiğinden lastik olayı çok da mantıksız değil. Üstelik uyanış hakkında şöyle birşey de var.
 
Bahsettiğin uyduruk seride 8 Kral en son cips gibi yeniliyor teke gidiyordu la.:D
Toriko serisinde kimin ne kadar güçlü olduğu, nasıl güclendigi detaylıca anlatılıyor. Uyduruk serideki gibi Kral Haki mi kullaniyorsun dur ben de kullanayım olayı olmadıği gibi 25 yil detaylica anlatilan yetenek aslında böyle degildi qandirdim da denmiyor. :)
 
Daha önce spoiler metni ile bölümde yazanın farklı olduğu, spoilerda sövdükten sonra bölüm çıkınca ee bir sıkıntı yok dediğim bölümler oldu. Bir umut bölümün çıkmasını bekleyelim. Şu durumda yeni bir güç ve bu gücün nasıl elde edildiği açıklanacak. Cümlelerdeki yanlış anlaşışma olayı değiştirebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 98)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık