Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ki bu forumda bir yerde yıllar yıllar evvel gomu gomu nun Joy Boy’un ve hatta Roger’in meyvesi olduğunu yazmıştım. Roger tutmuş görünmüyor ama diğeri kesinleşti.
 
Valla o bilgilerin Oda tarafından verilmediği çok daha önce belli oldu. Kuma olayında vs ortaya çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam Zou'da falan bununla alakalı bir şeyler vardı. Forumda illaki hatırlayanlar vardı. Vaktim olsa resim atardım ama sonuç olarak kutucuk olayı bizim zannettiğimiz gibi çıkmamıştı.
Selam ben kaçırmışım bu kutucuk olayını editörler kafasına göre mi koyuyor yani
 
Ki bu forumda bir yerde yıllar yıllar evvel gomu gomu nun Joy Boy’un ve hatta Roger’in meyvesi olduğunu yazmıştım. Roger tutmuş görünmüyor ama diğeri kesinleşti.
Bence Joyboy denilen Luffy değil ,meyvenin kendisinin adı Joyboy. Yani uyanmış kendi zekası olan Hito Hito Nika meyvesinin kendisine Joyboy deniliyor.Meyve uyanınca bilinci açılıyor .Zunuisha ile de muhtemelen Kankalar , onu özlemişim demişti.

Geçi bu teromi yanlışlayan birşey var Oda tekniğin adına gear 5 denmesi
 
Ne yazık ki Lawun var olma amacı bu neredeyse, yapacak bir şey yok :oops:
Law'ın var olma amacı bu değil, meyvesinin öyle bir özelliği var fakat bu Law onu kullanacak diye getirilmedi.

Ope Ope'nin daha önceki kullanıcılarından birinin veya kullanıcısının yine geçmişteki birisinin (Büyük ihtimalle IM) üzerinde bu yeteneğin kullanıldığını söylemek için bu meyveye böyle bir özellik verildi.
(Geçmişte böyle bir şey yaşanmış ki Dof bunu biliyor)

Luffy seri sonunda zaten amacına ulaşmış bir şekilde ölecektir adamda sonsuza kadar yaşayacak bir tip var mı gerçekten öyle mi düşünüyorsun?

Ama sen Law niye hala var diye soruyorsan, adamın kafa zehir gibi çalışıyor, dünya düzeni vs. hepsini çözmüş, taktiksel ve sistematik hamlelerle düzeni bozuyor adam. Luffy bile haberi olmadan Law'ın planına hizmet ediyor.
 
Ya arkadaşlar şaka bir yana hakkaten kekleniyor olamaz mıyız? Gifciler kekliyodur belki, hatta belki sırf bu yüzden spoiler okumayın dediler, yalan spoiler verecekleri için yani, olamaz mı? Olamaz mı böyle bir şey? @Smoker

Bizim bu 20 yıldır izlediğimiz seri bu değil abi ya hakkaten değil ya olmaz yani olmamalı..
Olamaz
 
Öyle demedi. Luffy'e neden lastik gücü verdin diye sordular, o da en komik güç olduğu için öyle yaptığını söyledi.
R : ONE PIECE'te bu günlerde ardı ardına Luffy'nin meyvesinin rakip olamayacağı çok güçlü meyveler çıkıp duruyor, ana karakter olarak meyvelerin arasında en güçlüyü alması gerekiyor diye hissediyorum, neden ona baya zayıf görünen lastik meyvesini verdin ?

E.Oda : Ahaha doğru ! Diğer güçlü ve havalı yetenekleri görünce neden böyle yaptığım tam bir gizem gibi duruyor. Cevap çok basit, en saçma yeteneği seçtim. Baş karakter klasik olarak en güçlüyü alsaydı, bu kadar uzun süre devam edebileceğimden emin değilim. Hikaye ne kadar ciddileşirse ciddileşsin, Luffy uzayacak ve esneyecek. Bana her zaman etrafta saçmalama fırsatını veriyor. Benim yazmak istediğim manga bu.
 
Arkadaşlar süreki neden Luffyi öldürmediler vb gibi şeyler yazıyorsunuz adı üstünde meyve yenmediği sürece sürekli elden bir şekilde kaçıyormuş böyle bir meyvenin bilindik birisinde bulunup gözünüzün önündemi olmasını istesiniz yoksa elinizden bir şekilde çıkmasınımı hatta şöyle söyliyim elinizden bir şekilde çıkıp uyanışı daha erken açabilicek birinin elinde olmasını mı istesiniz . Birde bazı yazılar gördüm meyve insan model nika meyvesi olmasıyla alakalı Luffy hayvan ama meyve insana çevirdi felan diye buda yanlış bir fikir meyve insan meyvesi insan yiyince eli kolu uzuyor uyandırıncada zoana dönüşüyor diye anladım ben neyse ilk yazım teşekkür ederim bu arada üyeliğimi onayladığınız için :)
Öldürmek zorunda değiller, yakalayıp hapse de atabilirlerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık