Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece'in sonu zaten belli hatta Oda ölürse asistanları seriyi devam ettirebilsin diye finali onlara söylemiş . Bir anda 20 yıllık Gomu gomu no mi meyvesini değiştirmesinin mantıklı bir açıklaması illaki olacaktır. Olayları sindirebilmemiz için birkaç bölüme daha ihtiyacımız var .
 
One piece hazinesi de yolculuk boyunca edindiğimiz arkadaşlıklar çıksa tamamdır bu iş Oda mutlu mutlu kapatır seriyi.
 
Bleachte seviye atlayabilen espada vardı. Dönüşüm geçirebilen meyve de olabilir belki. Nika meyvesi kendini lastiğe dönüştürüp gizledi. Bu yüzden herkes onu lastik meyvesi diye bildi. Gorosei de dönüşüm geçirdiğini millet bilmesin diye dönüşmüş hali olan lastik meyvesi adını verdi. Böylece kimse joyboyun meyvesi olduğunu bilmeyecekti. Sonra meyveyi elemana verdiler şuraya götür diye. Belki de amirale götürecekti. Belki de çok kısa bir mesafeydi. Ama shanks haberdar olduğu için o kısa sürede meyveyi aldı. Sonra luffy bunu yedi. Luffy yiyince de bahsini ona yatırmak zorunda kaldı. Amiraller joy boyu bilmiyor. Bu açık. Fujitora falan da bilmiyor. Dof bile bilmiyor. Bilenler bir tek gorosei, shanks vs. Whos who da bilmiyor. O lastik olarak biliyor. Ama nika olayını duymuş. Fakat onun lastikle alakasını bilmiyor. Nika meyvesi belki bilen 10 kişi bile yok. Goroseiden 5 kişi. İmu. Zunisha. Shanks. Bunlar kesin biliyor. Bir de raftele gidenler biliyor. Yamato bile bilmiyor. Çünkü oden oraları yırttı. Gizli kalması gerektiğini biliyor oden. Çünkü nika lastik bir bedene sahip olduğunu one piece yazdı. Roger da bunu okudu. Lastik mi deyip kahkaha atmış olmalı. Sonuç olarak Roger tayfası biliyor. Ama kimseye söylemedi. Crocos da biliyor. Geri kalan Roger tayfası zaten ortada yok. Yani demem o ki lastik gizemini bilen kimse yok denebilir. Luffyi öldürmek için fırsatları oldu. Ama aokiji garpın hatrına bıraktı. Mfde öldürecekken Marco durdurdu. Kumaya öldürme emri verildi. Ama o da dragonun adamıydı. Ayrıca Zoro engelledi alıp götürmesini. Akainu magma ile yaktı gene birileri kaçırdı. Magellan öldürdüm deyip bıraktı hormonlarla iyileştirildi. Bir şekilde hep kurtuldu. Bu saatten sonra da sittin sene öldüremezler. Ayrıca sengoku da gerçeği bilmiyor. Hiç bir amiral bilmiyor. Bilselerdi wb yerine luffye yüklenirlerdi. Ama wb izin verir miydi? Peki bir soru wb biliyor muydu? Hayır o da bilmiyordu nika olayını. Sadece iradeden dolayı destekleyin dedi.

Sonuç olarak luffy güneş tanrısı nika adında birinin güçlerine sahip. Bu kişinin lastik bir bedeni varmış. Özgürce dövüşebiliyor. Eğlenceli bir karaktermiş. Luffy de onun meyvesini yediği için lastik bedene ulaşmış. Yani luffynin zoanı hep aktif. Choppanınki gibi. O da hep insan gibi düşünüp konuşuyor. Kapatamıyor bunu. Luffy de öyle hep dönüşmüş halde. Biliçsiz de olsa hala lastik. Sonra meyvesini uyandırdı. Görünüşü değişti ve meyvesinin sınırları kalktı. İstediği gibi rahatça büyüyor küçülüyor ve çevreyi lastik yapıyor. Olay bundan ibaret.

Esas soru şu. Luffy daha meyvesini uyandırmadan önce gorosei 800 yıldır o meyve uyanmadı dedi. Uyandığı haberini kim verdi? Veya gorosei uyandığını bilmiyordu. Sadece uyanma ihtimali üzerine konuştular. 800 yıldır uyanmadı dediler. Luffynin öldürülme emrini verdiler her ihtimale karşı. Korktukları başına geldi.

@Smoker
 
Bilmiyorum bir tek bana mı mantıksiz geldi yoksa biz çok takip etmekten kafayı mı yedik ?
Gereksiz mantık mı ariyoruz anlamadım ki ?
Bölümler gelince net anlarız ama şu an çok aşırı bir güç gibi gözüküyor. Absürt ve tartışılamayacak bir güç olması çok can sıkar ve böyle olursa Luffy'nin karşısına Teach hariç kim çıkarsa rezil edilecek hale gelir. Güç olarak karşısına Teach hariç kimseyi de koyamıyorum artık.
 
Zamanın da bu “Kaptan tayfanın ödülü etkiliyor” muhabbetin de… Bunu Oda kendi söyledi kesin doğru denildiğinde… “Oda denilen lavuk ne dediğini kendi de bilmiyor… o an aklına ne geliyorsa sallıyor” diyordum. Sonunda haklı çıktım… herif fırıldak gibi… kafasına nasıl eserse öyle oynuyor seriyle ve çelişiyor kendiyle… tam bir çakal… :artiz:
Adam sana verdiği bilgiyle çelişmeyecek olsa sorulan sorularla her türlü bilgiye ulaşılır, serinin bir tadı kalmaz. Adam ters köşe yapacak ki seriden tat alalım.
 
One piece hazinesi de yolculuk boyunca edindiğimiz arkadaşlıklar çıksa tamamdır bu iş Oda mutlu mutlu kapatır seriyi.
düşünsene her şey bitiyor laugh tale adasına geliyorlar sandık falan var tam böyle ortada sandığı bi açıyolar içinden ayna çıkıyor. en büyük hazinenin dostluk olduğu anlaşılıyor. seri şekilde mide bulantısı, japonya'ya bir bilet tek gidiş sonra odayı bulup bıçaklamak ve kapanış :oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık