Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika meyvesini hayal gücü meyvesi yaparsan yatacak yerin yok Oda. Sen kalk her meyve gücüne bir sınır ver sonra gidip meyve güçlerinden birini hayal gücü yap anasını satayım. Bana teori, yorum, fikir lazım değil direkt manga bölümü lazım ihtimaller içinde boğulmaya gerek yok neyse karşılayalım direkt yeter.

BB ile Luffy karşılaştırınca ne yapacaksın Luffy meyvesinin gücünün iptal olmadığını hayal edecek ve mevzu kapanacak mı? Girme bu işlere Oda, çıkamazsın.
 
Seride ilk gomu gomu meyvesi diyen Shanks ulan Shanks hepimizi kandırdın. Çocuk Luffye delikanlı gibi söyleseydi keşke lanet olsun lastik meyvesi gibi gözüken ama mitolojik zoan olan insan insan meyvesi model nika yı yedin diye.
 
Luffy'nin meyve gırgır-şamata meyvesi, lastik gibi uzaması falan da lastik olduğundan değil. Gırgırına, eğlencesine lastik gibi davranıyor meyve, şakacı ve palyaço bir meyve :oleyo2: :p
 
Saçmalık ve meyvenin ne olduğunu bilmiyorken etkisine maruz kalıyordu zaten Luffy. Ama bir yandan da Luffy'nin lastiğin yapabileceğini düşündüğü için yaptığı ama normalde yapamaması gereken şeyleri hayal edince buna benzer bir şey çıkacak mı diye düşünmüyor da değil insan.
Aslında koluna üflemesi hiçbir anlam ifade etmiyormuş de mi. :D
 
Bu arada tam komplo teorisyeni gibi hissediyorum.
Redonun normalden tam 1 gün önce spoilerları paylaşması, tüm spoilerci tayfanın organize bir biçimde hype yaratması, spoilerlarda bölüm kapağı gibi önemli bir detayın atlanması (önceki bölümün kapak hikayesinde Blackbeard tayfasının gözüktüğünü atmıştım, bu bölüm kapağında aslında onları görmeyi bekliyordum), daha telefon kamerasıyla çekilmiş paneller paylaşılmadan oldukça yüksek çözünürlükte resimler paylaşılması...

Bana çok feci organize bir troll yiyeceğiz gibi geliyor ama hadi hayırlısı.
Keşke böyle olsa. Kadimlerin, efsanevi meyve hakkında ciddi ve endişeli bir yüzle "dünyadaki en gülünç yetenek" dediğini, Luffy'nin uzayıp Kaido'yu fırlattığını, yeri trambolin yaparak ateşi sektirdiğini, Kaido'nun gözleri pörtleyerek kafasında yıldızlar döndüğünü falan düşünüyorum. Spoilerları okudukça ve resimleri gördükçe "özgürlük davulu" dedikleri Luffy'nin kalp atışı, çizgi film fon müziği gibi geliyor kulağıma. 1 Nisan şakası gibi geliyor hakikaten.

Muhtemelen ciddi bir bölüm ama çünkü Joy Boy, Laugh Tale, Nika kavramlarıyla; Oda'nın daha önce Luffy'nin meyvesi hakkında en gülünç meyve demesiyle falan uyuşuyor. Ben hâlâ Oda'ya güvenmek istiyorum, bu kadar absürt bir bölüm çizdiğine göre bir planı vardır demek istiyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız...
 
o bu değil de ben şekilci biriyim valla hiç haz almadım spoilerdaki görüntülerden. gear 2 çok karizma gelmişti bana ilk çıktığında bunun yanında g4 snake man de keza öyle çok hoşuma gitmişti saçları şekli şemali falan ama bu değişik bir şey olmuş bilemedim tam görmek lazım. Ancak şöyle bir durum da var artık one piece son düzlüğe girdi bence uzun soluklu bir maratonun son turuna başlanılacak kaidonun inmesiyle.
 
Bence olaylar örgüsü şöyle oldu.

1-)Roger durduk yere bir çocuk yapmalıyım dedi Rayleighte Raftel dönüşü...hatta yakında öleceğini bile bile! Çünkü joy boy olacak kişinin onun çocuğu olacağına ciddi ciddi inanıyordu.

2-)Ace doğdu ama Ace ın doğması yetmiyordu ve Roger in da fazla zamanı kalmamıştı. Shanksa OĞLU ACE e verilmek üzere Gomu gomu meyvesini bulmasını istedi.

3-)Shanks meyveyi bir şekilde (karaborsa olabilir)buldu çünkü heryerde onu arıyordu !

4-)Who who dan meyveyi aldıktan sonra Ace vermek üzere adaya gitti.

5-)Tesadüf Luffy meyveyi yedi.

Şimdi burada Roger bizzat Shanksa bu meyveyi yiyenin Joy boy olacağını söyledi.Roger da bu meyveyi yiyenin oğlu olmasını istedi ancak kader farklı gelişti.Shanks için bu fazla bir şey değiştirmedi çünkü zaten meyveyi birisi yiyecekti ve Joy boy olacaktı.
 
Yabancı teorilere bakarken klabautermann'ın da Joy Boy'un tayfasından(marangoz) olduğuna dair bir yazı okumuştum. Zunisha'ya verilen ceza gibi klabautermann'a da görev verildiği ve belirli gemilere yardım etmekle görevlendirildiği yazıyordu. Luffy'lerin gemisine de bu yüzden yardım etmiş olabilir. Klabautermann tanıtımında Nika'ya az da olsa benzer poz veriyor.(Gülüyor, elleri açık, elinde alet var vs.)

Lütfen böyle çıkmasın. Herkesin 800 yıl öncesiyle ilişkilendirilmesini istemiyorum artık yeter. One Piece'teki en güzel ve özgün işlerden biriydi Going Merry, bunun da içine etmesin. Bunaldım artık duymak istemiyorum Joy Boy adını cidden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 81)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık