Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanın da bu “Kaptan tayfanın ödülü etkiliyor” muhabbetin de… Bunu Oda kendi söyledi kesin doğru denildiğinde… “Oda denilen lavuk ne dediğini kendi de bilmiyor… o an aklına ne geliyorsa sallıyor” diyordum. Sonunda haklı çıktım… herif fırıldak gibi… kafasına nasıl eserse öyle oynuyor seriyle ve çelişiyor kendiyle… tam bir çakal… :artiz:
 
Kendim üzerine söyleyim luffy gomu gomu farklı bir meyvesi bile çıkmasından sinir oldum artı şimdi gidip ilk 1000 bölümü boşuna izlediniz derse seri bnm için bitmiş olur bir çok okuyucu içinde aynı olacağını düşünüyorum.
Benim için şu Oden flashbacklerinde one piece çok fazla ciddiye alınmaması gereken bir seriye dönüşmüştü zaten o yüzden bu meyve olayında sinirlenmedim hiç. Onun dışında hikayedeki delikleri ve birbirine tutmayan kısımları bir şekilde görmezden gelirsem bu yeni g5 formu ve dövüş tarzı falan hoşuma gitti.
 
Sbs 65

D: In the ONE PIECE of these days, all kinds of strong ability users whom even Luffy can't compete with have been appearing, one after the other. In general manga and anime, I feel that the protagonist is established to be the strongest of all, but why did you decide to turn Luffy into a pretty weak-looking rubber Devil Fruit user? P.N. Do your best Japan

O: Ahaha, that is true. It must seem like a mystery when you consider all the other strong and cool abilities. The answer is simple. I have picked the most ridiculous ability. If the protagonist were the typical strong guy, I doubt I could continue on with this for long. No matter how serious the story gets, Luffy is there to stretch and inflate. He always give me a chance to fool around. That's the kind of manga I wanted to write.
Bu SBS'i biliyorum. Yeniden soruyorum, nerede özel bir meyve değil diyor?

"Klasik, güçlü ana karakterlerden olsun istemedim, o yüzden en gülünç yeteneği seçtim" diyor. Bu bölümde de üstüne basa basa vurgulanıyor gülünç bir yetenek uyandırdığı, karakter kahkahalarla uyanıyor hatta. Bu SBS ile çelişen bir şey yok.
 
Önceki mesajlarımı okur musun?
Kanka hepsini okumuştum yine tutarsızlık var bak şimdi o çaylak dragonun oğlu yonkou falan hikaye dünya hükümetinin baş düşmani yonkou hazinler peşinde falan devrimciler direkt savaş açmış bir çok ülke de güçlü müttefik toplamışlar yonkoularin sınırı var yalnız dragonun sınırı yok heryerde adamları var hatta shanks onla konuşabilmek için grandline dan eastblu gelmişti şimdi hangisi daha risksiz
.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık