Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne demek meyve değişiyor hükümet bilmiyor? Bu meyveyi kimse yemesin, biri yerse de millet yiyenin ardından gitmesin diye adını değiştiren hükümet değil mi ne demek bilmiyordular? Oda'dan sonra sizde mi aklımızla alay etmeye başladınız?
 
Bunu "what if" senaryosu şeklinde yazmıştım birkaç saat önce konuya. Spoilerdaki veriler ile çelişmiyor mu?
Gomu Gomu no Mi sadece meyveyi belirtmek için kullanılmış bir isim olabilir. Yani meyve her keşfedildiğinde farklı bir isim verilmiş de olabilir. Sonuçta farklı kişiler yiyor meyveyi ve bir de meyvenin özellikle kaçtığından bahsedilmiş.
 
Tamam da meyvenin adını değiştirip gomu gomu diyen zaten hükümet değil mi? Ne demek bilmiyordular ben anlamadım?
Belki de hükümet gomu gomuyu cidden lastik meyvesi sanıyordu whos who da normal bi meyveyi caldirdigi için hapse atıldı. Bilmiyorum kasıntı da olsa olaylar böyle anlam kazanıyor biraz. Belki sadece shanks meyvenin farkındadır.
 
Smoker peki bu meyve neden böyle bir meyve?Zunesha bu uyanışı bir yerden tanıyor.Demek ki bu uyanis lastik meyvesinin şimdiki adıyla nika meyvesinin gücü.Yani sonuçta sürekli lastik meyvesi gücüne sahip biri meyveyi uyandırıp nika oldugunu anlıyor.Deprem meyvesini yiyen biri uyanış yaptığında nika olmaz heralde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık