Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2009 dan beri manga okurum, daha öncesinde de çizgiroman okurdum, net şekilde bugüne kadar karşılaştıģım en uyduruk hikaye.

25 yıllık lastik parameciasi 25. yıl mistik zoan çıkıyor.

En güvenilir kaynak olan dikdörtgen parantez içindeki E. Odanın dış ses açiklamasında Luffy yenildi diyor, Momo Law Kid Kaido sesi gitti Luffy öldü diyor. Ama Luffy ömründe tecrübe etmediği, düşünmediği, çalışmadığı Uyanış tekniğini yapıyor buna da G5 diyor.

Hadi öldü meyve tetiklendi desek yahu bu çocuğun enerjisinin 0 değil ekside olması lazım. Hakisi bitince 10 dk yatan Luffy ölüyor ve zımba gibi geri gelip Uyanış açıp kaidoyu dövmeye başlıyor.

Lawın Kidin uyanışı enerji çekerken Luffynin uyanışı enerji veriyor. Sun God Nikanın Sun God kısmını da güneş enerjisiyle çalısıyor diye kıvırsa yenir.

Sonra Goruseinin lafları evlere şenlik, başına nöbetçi diktikleri meyve için elimize geçmedi diyorlar. Meyve bizden kaçıyordu diyorlar. Bu şu demek Nika meyvesi meyve haliyle Bleachdeki Juha Bach gibi kaderi değiştiriyor. Kimin yiyeceğine kimin meyveyi götüreceğine karar veriyor.

Tam yaptım oldu bölümü. Yazık teori analiz kasanlara. :)
Kutucuk muhabbetinin biteli çok olmadı mı? Onlar kesin bilgi değil. OP insanının gözünden verilen bilgiler diye biliyorum.
 
%90 için meyve muhabbeti aptalca olum işte. Sırf bu bölüme sövebilmek için bir bölük adam üye oldu lan foruma.
Herkes halen feci hypelı. Bir bizim forum gömüyor herhalde. Abi bu bence GoT level fecaat, neye bu kadar heyecan kasılır ben anlamadım gitti. Reddit spoiler konusunun başına one piece subreddit modu seriyi kısaca tanıtan bir yazı koymuş, konunun reddit genelde yukarıya çıkmasından dolayı. Heyecanlananların sesinin yüksekliği beğenmeyenlerinkini bastırıyor.

Bence çoğu kişi için One Piece'i Marvel filmleri gibi tüketiyor. Eğlenceli, iki dövüş sahnesi, komiklikler, kötü yenilir. Bir bizim forum herhalde yüksek fantastik eser kategorisinde ele alıyor, sorguluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 149)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık