Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dattebayo..! Meyve işinde her türlü kandırılmış hissediyorum da bu hissi azaltma peşindeyim. Eh işte!
Bu arada bu Redi haini resmen yine geleceği gördü. Yalandan spoiler bakmayacağım diye kaçmış meydandan :hhh:
Ulan o değil de Kaido'nun tipi troll yapan da Luffy'nin meyve gücüymüş ahahahaha baba tarihin en billur gücü resmen toon force cana geldi. Luffy'e daha çok yakışacak bir güç düşünemiyorum asfsgagaha
 
Puhahahaha ihtiyacı yok zaten kralın :a:Umarım ölür de kurtulur.
Zoro mu? Ölsün mü istiyorsun? Kendince haklı nedenleri var tabi. Mesela tayfanın aşçısının hiçbir şey yapmadan neredeyse kendisiyle denk güçte olması ölmesi için bir sebep aslında. Ömrün boyunca antrenman yap elin aşçısı seni yakalasın hem de kebap yelleyerek. Zoro ölmesin de kim ölsün? :ehe:
 
Zoro mu? Ölsün mü istiyorsun? Kendince haklı nedenleri var tabi. Mesela tayfanın aşçısının hiçbir şey yapmadan neredeyse kendisiyle denk güçte olması ölmesi için bir sebep aslında. Ömrün boyunca antrenman yap elin aşçısı seni yakalasın hem de kebap yelleyerek. Zoro ölmesin de kim ölsün? :ehe:
Ha? Zoro şu an kolay-orta arası alır Sanji'yi ne anlatıyon abi :hhh:Benim ölsün deme sebebim böyle rezil bir seride kaliteli karakter görmek istememem.
 
Demek Roger Raftel'de Joyboyun meyveyle yaptığı saçmalıkları okudu. Dalga geçiyorduk Joyboy da burnuna çubuk sokuyordu herhalde diye galiba gerçek olacak :D
 
Belki de Shanks bu meyveyi yiyecekti... Tam olarak ne olduğunu çözmeye çalışıyordu ya da gerçekten biliyordu ve bir D. arıyordu.

Abi zaten saldırılara isim vermek kadar saçma birşey yok. Nasıl saldıracağını söylüyorsun.
 
Kimse kıvırmasın herkes bir şekilde güçlenip şekil şükül olurken auvv vauv deyip ağzımızın suyu aktı
İş Luffy'ye gelince torpil sçtı sıvadı 😒
Yok öyle iş Luffy'ye gelince ana karakterdi torpildi falan on numara beş yıldız bağlama çekti
Kaido mallığına doymasın, iki vurup şekil şükül yapacağına adam gibi indirecekti
Şimdi Luffy içinden geçecek Kaido'nun bizde Luffy fankılap olarak "fincanı taştan oyarlar Kaido'yu böyle yenerler" diyeceğiz 😒😒
Bunun neresi 10 numara 5 yıldız bağlama ki ? zamanında özellikle meyve özel değil diye sbs de belirtti şimdi ise belkide serinin en güçlü ve en özel meyvesi konumunda

Kaidoluk bir durum yok kaç kez luffy i saf dışı bıraktı Kaido öldürüyor Oda öldürtmüyor
 
Luffy üzerine kumar oynayan adam niye Luffy ile savaşsın?
Belki Luffy'yi kullanıyor olabilir bir sebepten ötürü, bir Amiral olmasına rağmen Fujitora'da Luffy üzerine kumar oynadı, Doflamingo'yu yensin diye. Belki Shanks'ta bir sebepten ötürü, kendi yapamayacağı ama yapmak istediği bir işi Luffy'ye yaptırmak istemiş ve Luffy'yi kullanmış olabilir, işi bitince de hemen gidip Gorosei'ye haber uçurmuştur.

Bence meyveyi kim yerse yesin böyle kullanamaz. Oda özellikle en güçlü tarzında gibi bir söylem soyletmiyir. Daha çok garip tanımını kullanmış. Herkese hitap edecek bir güç değil. 800 yıldır uyanmaması da buna kanıt. Meyvenin tarzı özgür bir tarzı içinden geldiği gibi dövüşen bir tarzı gerektiriyor. İlk 10'a girer ama en güçlü diyemem.
Peki Luffy'nin değişken güç seviyesi, yani bir anlığına Crocodile'ı Alabasta'nın zeminini patlatarak yenerken sonradan başka düşmanlara karşı zorlanması, tutarsız güç seviyesi Nika meyvesinin artılarına bağlanırsa? Örneğin, Nika meyvesi Crocodile'ı yendiği gibi bir durumda kendisi farketmeden saniyenin onda birlik bir anında devreye girip Luffy'ye güç artışı sağlamışsa? Sonuçta mitolojik zoan bu, sihirli güçleri var anka alevi veya Devon'un kılık değiştirmeye yarayan 9 kuyruklu Kitsune tilkisi gibi garip açıklaması zor güçlere sahip oluyor bu meyve kullanıcıları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 139)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık