Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada aklıma geldi, Punk Hazardda bir sahne vardı ve Momo bizimkine nasıl ejderhaya dönüşeceğini soruyordu. Luffy'nin cevabı:Ben ne bileyim, zoan değilim idi. Acaba ilerde zoan çıkmasına gönderme olabilir mi? Aynı dönemlerde çıkan bir kapakta da saçları falan alevliydi.
O zamanlarda gönderme yapmış biz anlamadık. Luffy'nin meyveyi yemezden önceki kişiliğiyle meyveyi yedikten sonraki kişiliği bayağı değişiyor. Meyveyi yemezden önce atarlı biri ama meyveyi yedikten sonra sürekli sırıtan biri oluşu. Geçen bölüm sırıtmasında Nika yazıyordu. Gülmek anlamına geliyormuş. O zaman da anlayamadık. Bence bu seriyi bittiği zaman en baştan anlayarak okumak lazım.
 
Alpamis ne diyorsun Luffy'nin meyvesi artık ilk 10'a girdi mi sana göre?
Bence meyveyi kim yerse yesin böyle kullanamaz. Oda özellikle en güçlü tarzında gibi bir söylem soyletmiyir. Daha çok garip tanımını kullanmış. Herkese hitap edecek bir güç değil. 800 yıldır uyanmaması da buna kanıt. Meyvenin tarzı özgür bir tarzı içinden geldiği gibi dövüşen bir tarzı gerektiriyor. İlk 10'a girer ama en güçlü diyemem.
 
Dünya hükümetinin söylediklerinde
Ee, adam meyveyi uyandırdı. Tanrı seviyesine çıktı, şimdi daha mı iyi oldu? Yakalayıp en gizli yerlerinde saklasınlar Luffy'i.
Bence mevzu Garp'a bağlanabilir. Luffy meyveyi yedikten sonra bundan hükümetin haberi oldu, Garp da Luffy'yi denizci yapacağı teminatı verdi, bu şekilde meyve dolaylı yoldan bizim safımıza geçer diye düşünmüş olabilirler. Shanks'in WB'ye söylediği 'yeni nesil için bahis oynadım' sözü de burada anlamlı olabilir: eğer Luffy Garp'ın istediği gibi denizci olsaydı dünya hükümeti büyük bir güç kazanacaktı. Zaten Luffy denize açılıp ilk vukuatlarını işlemeye başladıktan sonra da onu yakalayabileceklerini sanmıyorum, çünkü bir çok defa denediler. Yeri geldi Dragon yardım etti, yeri geldi hükümetin adamları Luffy'yi dolaylı yoldan serbest bıraktılar.
 
Luffy'nin çizimlerine bakarsak çok net acımasız bir modda. Hakuba gibi bir mod bekliyorum o büyük kılıcı alıp kokorece çevirir Kaido'yu.
 
O zamanlarda gönderme yapmış biz anlamadık. Luffy'nin meyveyi yemezden önceki kişiliğiyle meyveyi yedikten sonraki kişiliği bayağı değişiyor. Meyveyi yemezden önce atarlı biri ama meyveyi yedikten sonra sürekli sırıtan biri oluşu. Geçen bölüm sırıtmasında Nika yazıyordu. Gülmek anlamına geliyormuş. O zaman da anlayamadık. Bence bu seriyi bittiği zaman en baştan anlayarak okumak lazım.
Vardır Oda'nın bir bildiği.
 
2009 dan beri manga okurum, daha öncesinde de çizgiroman okurdum, net şekilde bugüne kadar karşılaştıģım en uyduruk hikaye.

25 yıllık lastik parameciasi 25. yıl mistik zoan çıkıyor.

En güvenilir kaynak olan dikdörtgen parantez içindeki E. Odanın dış ses açiklamasında Luffy yenildi diyor, Momo Law Kid Kaido sesi gitti Luffy öldü diyor. Ama Luffy ömründe tecrübe etmediği, düşünmediği, çalışmadığı Uyanış tekniğini yapıyor buna da G5 diyor.

Hadi öldü meyve tetiklendi desek yahu bu çocuğun enerjisinin 0 değil ekside olması lazım. Hakisi bitince 10 dk yatan Luffy ölüyor ve zımba gibi geri gelip Uyanış açıp kaidoyu dövmeye başlıyor.

Lawın Kidin uyanışı enerji çekerken Luffynin uyanışı enerji veriyor. Sun God Nikanın Sun God kısmını da güneş enerjisiyle çalısıyor diye kıvırsa yenir.

Sonra Goruseinin lafları evlere şenlik, başına nöbetçi diktikleri meyve için elimize geçmedi diyorlar. Meyve bizden kaçıyordu diyorlar. Bu şu demek Nika meyvesi meyve haliyle Bleachdeki Juha Bach gibi kaderi değiştiriyor. Kimin yiyeceğine kimin meyveyi götüreceğine karar veriyor.

Tam yaptım oldu bölümü. Yazık teori analiz kasanlara. :)
Reçine ve kauçuk teorisi yapanlar Oda'ya çok güvendi, ben hiç güvenmem bana mantıklı gelsede teorileri, bir yere mitolojik zoan ihtimalini sıkıştırdım. :)
Enies Lobby'de Nami Luffy için rakipleri sezme konusunda onun burnu Chopper'dan bile daha iyi koku alabiliyor diyordu, hayvani bir taraf var Luffy'de, Luffy'nin meyvesi Sengoku'nun Buddha'sı gibi zoan: model insan Joy Boy olabilir.

Hito Hito no mi: model Daibutsu, bu Sengoku'nun meyvesi.

Hito Hito no mi: model Sun God Nika / Joyboy, bu da Luffy'nin meyvesi olur. Brook gibi öldüğü zaman belki de meyve aktif oluyordur.

Yalnız Oda bildiğin kasıtlı yanlış bilgi verdi, zamanında Luffy'nin meyvesi için en güçlülerden biri değil sadece komiklik yapabildiği için seçtim falan diyordu. Veya kararını değiştirdi bir süre sonra, böyle olmayacak ben en iyisi Luffy'nin meyvesini de Logia / mitolojik zoan yapayım en iyisi dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 122)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık