Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İchigonun senbonzakuraya karşı bir an hollowa dönüşmesi vardı. Öyle yenmişti. Luffy şuan o halde. Bu arada luffy için en güçlü zoan meyvesi diyecek muhtemelen. En güçlü logia ve paramercia vs zoan seri sonunda olacak.

Bu durumda zoro da kılıç uyandırınca kılıçların özelliğini mi alacak. Düşünsene Enma oluyor zoro.
 
Acaba meyve hayal gücü meyvesi mi, Luffy'nin aklına gelen her şeyi gerçekleştirmesini sağlayan bir meyve. Bunu lastik meyvesi olarak düşündüğü için lastik gücünü kullanabiliyor. Yön değiştirmesi, ateş çıkarması vs. bu şekilde açıklanabilir.
 
Katakuri gibi özellikler beklerken komple lastik meyvesini değiştirdi paramecia bu işte enel demedimi ben paramecialarin her cesitini gördüm sana elektrik niye işlemiyor diye lastik dendi eskiden bi mantık vardı niye bozduki zoan olamaz tip desen şaheser pikacuya döndü dünya hükümeti harekete geçmemesi falan falan bir sürü mantık hatası var .
Katakuri ile aslında çok benzer.

Spoilerda diyor ki uyanış ile lastik vücuda güç ve daha büyük özgürlük gelir diyor. Şimdi Luffy istediği gibi şişip uzuyor sanki sadece düşünceleriyle bunu yapıyor gibi. Artık haki ile sertleştirmeye gerek yok. Lastiğin sertliğini bile artiyiror şişiriyor. Katakuri de böyleydi. İstediği gibi akışkan katı yapıyordu. Hatta Katakuri ısıtıp arkasında ateşle bile firlatabiliyordu.

Vücudunu istediği firma sokuyordu. Hem akışkan mochi hem yapışkan mochi hem sert mochi oluyordu.

Şu an Luffy'nin uyanışı çok benzerlik taşıyor. Olay hala lastikten kopmuş gibi durmuyor. Nika olmasiyla ek ne özellik gelmiş göstermedi. Ateş mi eklenecek acaba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık