Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bahane daha gördüm. "Luffy ölse meyvenin bilinmeyen bir yere giderdi. O yüzden Luffy'yi takip ettiler. Hem meyveyi uyandırmasına ihtimal vermediler."

Dünya Hükümeti'nin elinde Şeytan Meyveleri'nin sırrını çözmüş hatta Mavi Ejderha Meyvesi'nin aynısını yapabilmiş bir adam var. Sizce Karasakal'ın adamı bile Luffy'nin meyvesini çalmaya yeltenebilirken, Dünya Hükümeti'nin bunu bilmeme ihtimali olabilir mi? Uyandırma olayı zaten tamamen saçmalık. Bu adamlar Luffy'yi görmüyor ki, o anda meyve uyanışı yaptığını anlasınlar. Üstelik ölüm emri verildiğinde Luffy, Kaido ile normal şekilde savaşıyordu.

Kısacası boşuna savunmaya çalışmayın, koskocaman bir senaryo boşluğu var ortada.
senaryoda birçok boşluk var.
Teach mesela serinin bug ı
Kimse iki meyve yiyemez dendi adamda belkide şuan üç meyve var ( yanlışım varsa düzeltin bazı insanlarda 2 rahim 2 vajina vs olabiliyor belkide teach de böyle bir karakter iki yada üç mideye sahip belinde taşıdığı üç silah üç kafatası bunla alakalı çok şey yazıldı çizildi burada )

sonra mihawk bu adamın neden ödülü olmaz yada söylenmiyor oysa korsanlık yapan herkesin bir ödülü var chopper ın bile ödülü var onu geçtim eski korsanların bile hala ödülleri aktif sabondy de Rayleigh kendi söyledi kizaruya ödülümü çekseydiniz bende emekli olurdum diye

sonra imu yav kardeşim bu damdan düşercesine goroseilerin başında bittin bununda başında biri çıkar

dahada var şimdi dua ediyorum spoiler odanın şakası olsun diye :üzgünüm:
 
Luffy'nin yeni saldırı isimleri olayı artık biter sanırım, hito hito no mi pistol demesi garip olur bu saatten sonra, artık hiçbir şey söylemesin, Hajrudin ile Bellamy'ye attığı yumruklar gibi sessiz olsun.


En güzelini Beyazsakal yapıyordu, deprem saldırılarına isim vermiyordu, bir bildiği varmış Oyajinin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 129)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık