Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadimlerin "efsanevi meyve" konuşmasından önceki sayfada göstermiş bize nasıl bir saçmalıkla geleceğini aslında. Boş yere gaza gelmişiz. :/


Bacağı şişkin geliyor, vurduğunda normal hâlde. Bu savaşta yumrukları falan da durduk yere bir şişiyor, bir küçülüyordu. 2. Vitese de geçmiş bazı yerlerde, dumanlar falan çıkıyor.
Vücudu üstünde absürt bir kontrol sağlamış yani, Kadimler uyanışın geleceğini buradan anlamış olabilir biraz saçma da olsa. Elini kolunu daha önce de şişirdi bu oğlan hiç mi denk gelmediler.
 
İşte son yazdığın cümleye senaryo boşluğu diyoruz.

Dünya Hükümetine tehdit bir meyve var ortada, öyle ki her yerden silinmiş. Adı değiştirilmiş, 800 senedir aranıyor ama meyve onlardan kaçıyor. Kimin aradığı da belli değil. CP-9 bile vakıf değil bu bilgiye. Amiraller vakıf değil bu bilgiye. Ee, o zaman sadece 5 bunak ve Im mi biliyor bu bilgiyi? Kim arıyor yahu bu meyveyi 800 senedir? CP-0 arıyorsa eğer, bu Luffy'in korsan olduğu belli. Hükümete düşmanlık ilan ettiği belli, hadi Enies Lobby'i milat kabul edelim. O günden beri kim bunların peşinden gitti? Elinde Akainu gibi bir adam var, yolla bakayım parçalarını buluyorlar mı? Aokiji ve Kizaru'nun niye Akainu yerine gönderildiği belli. O gitseydi şu an One Piece: Kid'in yolu diye bir seri okuyor olurduk.

Bu hikayenin şu an mantıklı olması için çok az ve uç seçenekler kaldı. Im'nin hain çıkması ya da Gorosei'nin akıl yaşının 5-6 olması. Başka açıklaması yok. Bugün bile millet 2 kuruş parası bankaya götürürken 50 kere düşünüyor. 800 senedir aradığım meyve diyorsun, meyve MF'ye gelmiş hiçbir ekstra çaban yok.

Bunu bir kişi mantıklı buluyorum desin, One Piece okumayı bırakırım.
Şu seride olmasını istediğim şeylerden biri Luffy'nin meyvesinin gayet basit bir meyve olmasıydı resmen nah çekti ODA bana çok tilt oldum bu işe.
 
Kata ile olan vs sonrası yc1- e adım atan luffy udon da yc1 dayak yiye yiye yc1+ uyanış hebe hübele ile yonkou oldu. 1 arcta en az 25 yıllık çalışma sonucu alınacak gücü aldı. Helal olsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık