Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy uyanış açtı de geç zaten beklenen bir şeydi. Neden Antik Zoan gibi saçma sapan ters köşe yapıyorsun anlamak mümkğn değil Oda efendi :artiz:
 
Bence bölümü gereksiz eleştiriyorsunuz. Uyanışlı halinde hala lastik özelliği kullanabilmesi çelişkili bir durum değil. Nika hem lastik özelliği hem de güneş tanrısı özelliği taşıyan bir karakter olabilir neden sadece bir güç olması gereksin ki? Madem luffy'nin meyvesi bu kadar önemliydi gorosei neden luffy'nin peşine amiral takmadı diyenler kendilerince haklılar ancak gorosei veya im bilerek luffy'nin meyveyi uyandırmasını beklemiş olabilir. Oda'yı iyi bir yazar olarak görmeyebilirsiniz ama adam aptal da değil bu gorosei çelişkisinin farkındadır.
Sence neden uyanışı açmasını beklemiş olabilirler?
 
Dünya hükümetinin söylediklerinde

Bence mevzu Garp'a bağlanabilir. Luffy meyveyi yedikten sonra bundan hükümetin haberi oldu, Garp da Luffy'yi denizci yapacağı teminatı verdi, bu şekilde meyve dolaylı yoldan bizim safımıza geçer diye düşünmüş olabilirler. Shanks'in WB'ye söylediği 'yeni nesil için bahis oynadım' sözü de burada anlamlı olabilir: eğer Luffy Garp'ın istediği gibi denizci olsaydı dünya hükümeti büyük bir güç kazanacaktı. Zaten Luffy denize açılıp ilk vukuatlarını işlemeye başladıktan sonra da onu yakalayabileceklerini sanmıyorum, çünkü bir çok defa denediler. Yeri geldi Dragon yardım etti, yeri geldi hükümetin adamları Luffy'yi dolaylı yoldan serbest bıraktılar.

İşte son yazdığın cümleye senaryo boşluğu diyoruz.

Dünya Hükümetine tehdit bir meyve var ortada, öyle ki her yerden silinmiş. Adı değiştirilmiş, 800 senedir aranıyor ama meyve onlardan kaçıyor. Kimin aradığı da belli değil. CP-9 bile vakıf değil bu bilgiye. Amiraller vakıf değil bu bilgiye. Ee, o zaman sadece 5 bunak ve Im mi biliyor bu bilgiyi? Kim arıyor yahu bu meyveyi 800 senedir? CP-0 arıyorsa eğer, bu Luffy'in korsan olduğu belli. Hükümete düşmanlık ilan ettiği belli, hadi Enies Lobby'i milat kabul edelim. O günden beri kim bunların peşinden gitti? Elinde Akainu gibi bir adam var, yolla bakayım parçalarını buluyorlar mı? Aokiji ve Kizaru'nun niye Akainu yerine gönderildiği belli. O gitseydi şu an One Piece: Kid'in yolu diye bir seri okuyor olurduk.

Bu hikayenin şu an mantıklı olması için çok az ve uç seçenekler kaldı. Im'nin hain çıkması ya da Gorosei'nin akıl yaşının 5-6 olması. Başka açıklaması yok. Bugün bile millet 2 kuruş parası bankaya götürürken 50 kere düşünüyor. 800 senedir aradığım meyve diyorsun, meyve MF'ye gelmiş hiçbir ekstra çaban yok.

Bunu bir kişi mantıklı buluyorum desin, One Piece okumayı bırakırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık