Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Animeyi takip ederken arada komik diyaloglar da oluyordu ya da düşmanlar yenildikten sonra biraz tayfadakiler kendi aralarinda konuşurdu;gulerdik genelde aradaki diyaloglara.En son ne zaman güldüğümu hatırlamıyorum bile.
 
Joy Boy, Gomu Gomuyu yiyerek büyük işler başarıyor ve hakisi o kadar güçlü ki ölümüyle ruhu tanrılaşıp (Güneş Tanrısı Nika) zoan meyvesi oluyor. Bu yeni Zoan, ruhunu taşıdığı Joy Boy'un Gomu Gomusunu da içinde barındırıyor ve güçleri aynı. Im de türlü zorluklarla bu meyveyi bulup yiyor, lastik o kadar işe yaramaz bir şey ki hayatı berbat oluyor ve günlük faaliyetlerini bile adam akıllı yerine getiremez hale geliyor. Ama önemli değil, uyanış ile tanrıya dönüşecektir.

Sonra bir bakıyor asıl meyve aslında Luffy'de...
Yalnız şakası biryana eğer lastik meyvesi varsa tutma ihtimali var. Gorosei Im ve Shanks ile görüşüyor sonra meyveyi aramaya koyuluyorlar zaten. Bu zamana kadar da neden Luffy'nin peşine düşmediklerini kanıtlar nitelikte olur. Kaçırdığım yer var mı bilemedim tam şuan ama.
 
Gomu Gomu no Mi diye bir meyvenin olup olmadığını bilmiyoruz ki, "bu isimde Paramecia türü bir meyve vardır" diyebilelim. Kaldı ki Luffy'nin yediği meyvenin tipi, bahsettiğin ansiklopedide görünen meyvenin aynısıydı. Yani ansiklopedideki bilgiyi de değiştirmişler ya da o bilgi ansiklopedi yazılırken böyle geçmiş.

Bu isimde Paramecia türü bir meyve vardır demek istemedim. Kadimler meyvenin adını değiştirmiş, Gomu Gomu no Mi yapmış dedin ya; Luffy'nin meyvesi ansiklopedide "Gomu Gomu no Mi" adıyla, Paramecia türünde bir meyve olarak geçiyordur demek istedim dediğin gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 117)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık