Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beş Kadim diyor ki "Meyvenin adını değiştirdik, Gomu Gomu no Mi yaptık". Kısacası Gomu Gomu no Mi diye bir meyve yok, adamlar uydurmuş, kendileri söylüyor bunu.
Haklısın da vücuda lastik yeteneğini kazandırmak hâlâ bir Paramecia yeteneği. Gomu Gomu no Mi tanım dâhilinde Paramecia olmak zorunda, "Şeytan Meyveleri Ansiklopedisi" içinde de bu şekilde geçiyordur. Bahsettiğin SBS'de şeytan meyvelerini kategorize etmişti sanırım, ansiklopediden bir sayfaya bakıyormuşsun gibi düşün işte. Aklında böyle bir senaryo illaki vardır demiyorum da olsa da ileride yapacağı sürprizi bozmaz "Luffy, Zoan türü bir meyve yedi" diyerek. Soruda da onu sormuyor gerçi zaten. Dediğim gibi Gomu Gomu no Mi tanım dâhilinde Paramecia.
 

Haklısın da vücuda lastik yeteneğini kazandırmak hâlâ bir Paramecia yeteneği. Gomu Gomu no Mi tanım dâhilinde Paramecia olmak zorunda, "Şeytan Meyveleri Ansiklopedisi" içinde de bu şekilde geziyordur. Bahsettiğin SBS'de şeytan meyvelerini kategorize etmişti sanırım, ansiklopediden bir sayfaya bakıyormuşsun gibi düşün işte. Aklında böyle bir senaryo illaki vardır demiyorum da olsa da ileride yapacağı sürprizi bozmaz "Luffy, Zoan türü bir meyve yedi" diyerek. Soruda da onu sormuyor gerçi zaten. Dediğim gibi Gomu Gomu no Mi tanım dâhilinde Paramecia.
Hahahaha
 
Bu arada tam komplo teorisyeni gibi hissediyorum.
Redonun normalden tam 1 gün önce spoilerları paylaşması, tüm spoilerci tayfanın organize bir biçimde hype yaratması, spoilerlarda bölüm kapağı gibi önemli bir detayın atlanması (önceki bölümün kapak hikayesinde Blackbeard tayfasının gözüktüğünü atmıştım, bu bölüm kapağında aslında onları görmeyi bekliyordum), daha telefon kamerasıyla çekilmiş paneller paylaşılmadan oldukça yüksek çözünürlükte resimler paylaşılması...

Bana çok feci organize bir troll yiyeceğiz gibi geliyor ama hadi hayırlısı.
1 Nisan şakasını öne çekmiş olabilirler mi?
 
Seriye yeni başlayanlar One Piece Wikia'da Gomu Gomu no Mi yerine karşılaştıkları sayfa ile ne düşünürler acaba? :/
 
Im meyveyi uyandırıyo sonra anlıyor ki lan bu meyve sahteymiş gerçeği Luffy'deymiş diyor bunların haberi oluyor :D
Joy Boy, Gomu Gomuyu yiyerek büyük işler başarıyor ve hakisi o kadar güçlü ki ölümüyle ruhu tanrılaşıp (Güneş Tanrısı Nika) zoan meyvesi oluyor. Bu yeni Zoan, ruhunu taşıdığı Joy Boy'un Gomu Gomusunu da içinde barındırıyor ve güçleri aynı. Im de türlü zorluklarla bu meyveyi bulup yiyor, lastik o kadar işe yaramaz bir şey ki hayatı berbat oluyor ve günlük faaliyetlerini bile adam akıllı yerine getiremez hale geliyor. Ama önemli değil, uyanış ile tanrıya dönüşecektir.

Sonra bir bakıyor asıl meyve aslında Luffy'de...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 141)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık