Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaptıysa birisi araya girdi. Kader demek ki dedi
Hayatımda pek çok seri yorumlaması gördüm, ama bu kadar yanlış yorum çok az gördüm ya da hiç görmedim.

Mihawk kader demek ki demedi. Mihawk bu çocuğun gücü yoldaş bulmak, denizlerdeki en korkutucu güç dedi. Yani Luffy çok becerikli olmasa bile yoldaş bularak bunu amorti ediyor dedi basitçe açıklarsak.
 
Haklısın da vücuda lastik yeteneğini kazandırmak hâlâ bir Paramecia yeteneği. Gomu Gomu no Mi tanım dâhilinde Paramecia olmak zorunda, "Şeytan Meyveleri Ansiklopedisi" içinde de bu şekilde geziyordur. Bahsettiğin SBS'de şeytan meyvelerini kategorize etmişti sanırım, ansiklopediden bir sayfaya bakıyormuşsun gibi düşün işte. Aklında böyle bir senaryo illaki vardır demiyorum da olsa da ileride yapacağı sürprizi bozmaz "Luffy, Zoan türü bir meyve yedi" diyerek. Soruda da onu sormuyor gerçi zaten. Dediğim gibi Gomu Gomu no Mi tanım dâhilinde Paramecia.
Gomu Gomu no Mi diye bir meyvenin olup olmadığını bilmiyoruz ki, "bu isimde Paramecia türü bir meyve vardır" diyebilelim. Kaldı ki Luffy'nin yediği meyvenin tipi, bahsettiğin ansiklopedide görünen meyvenin aynısıydı. Yani ansiklopedideki bilgiyi de değiştirmişler ya da o bilgi ansiklopedi yazılırken böyle geçmiş.

 
1 Nisan şakasını öne çekmiş olabilirler mi?
Olabilir de aslında asıl 1 Nisan'da yapmaları daha mantıklı olur çünkü tam cumaya geliyor. Herkesin beklediğiyle alakasız bir bölüm gelirdi, hype yaratanlardan birisi de zaten mangayı bize çeviren grup. Belki bu bölümde o trollü yapmalarını engelleyecek bir bilgi vardır belli olmaz.

Dediğim gibi, normalde Redon çarşamba spoiler paylaşırdı ve telefonla çekilmiş sayfaları perşembe günü görürdük. Daha salı günü hem Redon spoiler verdi hem de yüksek çözünürlüklü sahneler paylaşıldı, garip geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 204)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık