Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy mf de giriş sahnesi olarak bunu yaptı
Lan insan bi düşünür bu çocuk dev boyunda kol büyütüyor. Bu ne demek bu çocuk güçlenmiş meyvede ilerlemiş demek. Aç denden-mushi ni ara sengokuyu o çocuğu anında öldürün ace 2.planda de o zaten infaz edilecek. Akainu sadece dragon'un olu olduğu için kovaladı denizciler meyve mevzusunu bilmiyor. Alın size senaryoda ki en büyük boşluk. Öncesin de W7 den başlıyor ben bilerek bunu attım malum tüm dünya izledi savaşı...
Ben Alzheimer tanısı koydum hocam bu yaşlılara. Tek mantıklı açıklaması bu.
 
Luffy köyünden amiral seviyesini aşmış olarak çıkmıştı, haklısın.
Meyvenin 800 yıl boyunca kullanıcıları olmuş ve kimse uyandıramamış öyle bir durum da var. Aşırı rahatlığa bağlanabilir şöyle olsaydı böyle olsaydı durumu deliliğe götürür. Bir kaç bölüm önce 800 yıldır uyandırabilen olmadı diyorlardı.

Ve diğer bakış açısı da Luffy 2 yıl ölü sanıldı döndüğünde öyle kolay yakalanacak durumdan çıkmıştı.
 
Görmek istediğine emin misin ? Bu adam raydan çıktı çünkü artık. Kaido'nun hafızamızda güzel bir yeri var bence riske atmayalım hiç.
Joy Boy, pardon Nika, yok yok Luffy Kaido'ya karşı ezici bir üstünlük ele geçirmiş, şu aşamada öyle görünüyor. Ejderha değil, kertenkele sanki :d

Her neyse, bu kadar güç farkı normal değil, kapanması gerekiyor ki Wano'daki savaşın büyüklüğüne gölge düşmesin. Şu ana kadarki savaş, kehanetlerde anlatılan, 20 yıl sonra gerçekleşmesi beklenen o denizleri yaracak büyüklükteki savaş değilse ki değil, Joy Boy'un karşısına daha güçlü bir rakip çıkmak zorunda. Bu Kaido'mu olur, denizcilerden birimi yoksa Mama geri döner fusion mu yaparlar bilmiyorum ama büyük bir güç şart.

Belki de hiç biri olmaz Nika ara vermeden hükumete saldırır, bilmiyom :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 124)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık