Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bahane daha gördüm. "Luffy ölse meyvenin bilinmeyen bir yere giderdi. O yüzden Luffy'yi takip ettiler. Hem meyveyi uyandırmasına ihtimal vermediler."

Dünya Hükümeti'nin elinde Şeytan Meyveleri'nin sırrını çözmüş hatta Mavi Ejderha Meyvesi'nin aynısını yapabilmiş bir adam var. Sizce Karasakal'ın adamı bile Luffy'nin meyvesini çalmaya yeltenebilirken, Dünya Hükümeti'nin bunu bilmeme ihtimali olabilir mi? Uyandırma olayı zaten tamamen saçmalık. Bu adamlar Luffy'yi görmüyor ki, o anda meyve uyanışı yaptığını anlasınlar. Üstelik ölüm emri verildiğinde Luffy, Kaido ile normal şekilde savaşıyordu.

Kısacası boşuna savunmaya çalışmayın, koskocaman bir senaryo boşluğu var ortada.
Bir şeyler yazacaktım dışarı çıkınca yazamadım. Meyve ve Kadimler olayını düşünürken aklıma bir şeyler geldi, karalayayım.

İlk olarak neden bu zamana kadar beklendi? Bazı yerlerin ucu açık kalacak ama kendi düşüncemi dilim döndüğünce anlatayım.

Malum kadimler MF'da yoktular. Ben oradan astların "A kişisi X meyvesini, B kişisi Y meyvesini yemiş" tarzında kadimlere bilgi verildiğini düşünmüyorum. Böyleyse bile saçma ama her meyve ve yiyen kişi hakkında bilgi verilmesi/kayıt tutulması saçma/abartı olurdu diye düşünüyorum. Seviyesi ne olursa olsun astların da haberi olmadığı Garp'tan bile belli. Yoksa torunu bu meyveyi yemişken öylece sorumsuz davranmaz Luffy'yi gözünün önünden ayırmazdı. Garp gibi bir yaşlı kurt bile bilmiyorsa, hatta bu denizlerdeki en büyük güçlerden WB bile bilmiyorsa diğer astların bilmemesi çok anormal. Zaten WG'nin de bildiğimiz gibi her şeyin üstünü örtme dertleri olduğundan bunu astlara söylememiş olabilirler. Belki de Luffy'nin potansiyelini bilmediklerinden ya da meyveden haberdar olmadıklarından görmezden geldiler ama meyvenin uyanışa yaklaştığını hissettiklerinden bu muhabbetler çıktı ortaya. Evet çok tutarsızlık var ama burada aklıma şu geldi, nasıl fil meyve uyanırken hissetti, hatta daha öncesinde meyve uyanmaya çalışırken hissedip geldi (Wano'ya koca okyanusta boş boş yürürken denk gelmesi imkansıza yakın, o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum), aynı şekilde de meyvenin uyanma çabalarını yani uyanmanın bir tık altındaki seviyeyi kadimlerden biri hissetti. Hissettikleri daha meyve uyanmadanki uyanma hakkındaki konuşmalardan belli. Nasıl hissetti derseniz de bir klişe söz olan "büyük örgütler/devletler içeriden yıkılır." sözünden gideceğim. Tahminimce o çağlarda Joy Boy döneminde bir ihanet gerçekleşti ve Joy Boy'un o ihanet eden akrabasından/akrabalarından bilmem kaçıncı nesilden bir akrabası şu an kadimlerde. Hatırlarsak fil de Zou'da hissetmemişti Luffy ile ilgili bir şeyler. Nasıl ki fil en baştan beri hissetmedi de uyanışa yakın hissetti, kadimlerdeki o vatandaş da bunu hissedip kadimlere söyleyince Luffy hakkındaki emirleri değiştirdiler ve birden Luffy'ye odakladılar.

Evet yazdıklarımda saçmalıklar var farkındayım ama malzeme saçma olunca bunlar çıkıyor. Şu JB ve uyanış hissetme olayı olmasa adamlar Luffy'nin adını anmazken uyanışa yakın zamanda fil ve kadimlerin yeni yeni Luffy'nin farkına vardıklarını düşününce biraz da olsa olabilitesi var gibime geliyor.
 
Bu arada 3-5 tane uyanış gördük, ne hikmetse tipi değişen sadece Luffy... Hepsi meyvesine yönelik güçlenirken luffy doğrudan kendi güçlendi. Acaba mistik zoan diye mi?
 
Bölüm efsane!!!!!!! :)

Benim anladığım Luffy aslında eskiden bir hayvanmış ama Chopper gibi insan meyvesi yemiş. Eğer böyleyse bazı şeyler yerine oturmuş oldu.

-Luffy'nin içgüdüsel davranması.
-Hayvanlarla çok iyi iletişim kurması. Alabasta'da olsun, Chopper olsun, Laboon olsun.

Aklıma geldikçe yazayım buraya.
Çok Mantıksız bu adamın Babası devrimci dedesi Amiral vs vs :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 73)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık