Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adında D. olan, Kocana'dan beri en hızlı yükselen korsan çocuk Gomu Gomu no Mi'yi yiyip, Dünya Hükümeti'ne savaş açıp, antik kitabeleri okuyabilen Robin'i mi kurtarmış, bunu yaparken bize çalışan CP üyelerinin ağzına mı sıçmış? Arkasından kimseyi yollamayalım, aaa bir Şibukai daha mi indirdi? Devrimcilerle bağı olduğundan şüphelendiğimiz Kuma'yı yollayalım alsın diye. Ardından da salalım canım nedir yani?
Ona neyse. Kuma kendini iyi gizledi ama diye kıvırabilirler. Ama böyle bir durumda Doğu Mavide üstüne adam yollamalılardı.
 
Öldürülseydi meyve daha güçlü birinin eline geçebilirdi. Canlı tutmak ve ele geçirmeye çalışmak daha mantıklı.

Garp'ın torunu olduğundan dolayı potansiyeli olduğu konusunda saçmalamışlar, bunu kabul ediyorum. Dragon'un ne kadar güçlü çıkıp çıkmayacağına bağlı ama bu biraz da. Belki fikir adamıdır sadece ama ben güçlü çıkacağını düşünüyorum onun, belki Hükümet gücünü bilmiyordur ama öyle olduğunu da zannetmiyorum. Bu konuda tutarsızlık var hakikaten.

Luffy uyandırmayacak da kim uyandıracak demek için erken olduğunu düşünüyorum. 800 yıldır kimse uyandırmamış, kimler kimler yemiştir meyveyi bilmiyoruz. Beyazsakal ayarında adamlar bile yedi ama uyandıramadı belki de.
Seride Luffy'i görür görmez "aha işte bu" diyen karakterler var.Doctorine, Smoker,Barmen dayı,eski amazon kraliçesi,shakki bunlar nasıl anlamamış
 
Croc zoan uyanışını hız dayanıklılık çabuk iyileşme güç artışı demişti demi eksta bi şekil değiştirme koymamıştı o zaman bu luffynin ya canavar formu ya hibrit formu. İleride bunlardan bir diğerini de görebileceğiz uuhuhu yaşasın sabırsızlandım.
 
Bu arada Luffy'nin bu yeni tipine alışılmaz lan g4 modunda yine saçı maçı siyahtı. Bu bambaşka bi' şey olmuş direkt sarışın, gözler falan değişik :D
Bi de kafayı cozutmuş gülüp duruyor. İlginç olmuş ama dediğim gibi çabuk alışılacak bir şey değil. Bu Garp'ın birden goril meyvesi yemiş olup, hibrit mod açması gibi. Ona da olsa garip olurum.
Kalıcı değildir bence. Lucci'nin, Kaido'nun, Drake'in falan tam Zoan moduna geçince ısırmalarıyla bir ilgisi var mı acaba bu meyve bilinci işinin. Tam Zoan modunda daha bir yırtıcı oluyorlardı sanki. King, Terozor moduna geçince "Terozorlar eskiden böyle avlanırdı" diyerek sanki doğal ortamlarında yaptıklarına yakın savaşıyordu.
 
Ya gorosei'ye meyvenin uyanışı bizim için bile efsane niye dedirtiyorsun be adam hasta mısın sen ? Luffy yi öldüremiyor musun meyvesini almayı bilmiyor musun tamam hapset o zaman. E bu altından kalkılacak bir şey olmadığına göre niye söyletiyorsun? Bu dünya hükümeti ne halt yapar diye kimse sormaz mı yani ? Im izin vermemişmiş... Im kim a yani Imın derdi ne ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık