Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MF de Sengoku dahil kimse Luffy nin meyvesinin gerçekte ne olduğundan bence haberi yoktu. O yüzden bir şey yapmadılar ama Luffy nin yaptıkları bir noktada İm in dikkatini çekti ama Gorsei bir neden dolayı bence müdahale ettirmek istemedi. Joy Boyla İm arasında bir durum var kesinlikle ve 5 kadim bile bazı sırlara vakıf değil.
 
Yalnız bu meyve az buz meyve değil, 800 yıldır kaçıyormuş zaten. Romance Dawn'da Garp'ın korsan olduğu seride de lastik meyvesinin ödülü 5 milyardı, lastik meyvesiyle ilgili bir konu vardı. Oraya atmıştım.
Benim demek istediğim mesela Kizaru nun meyvesi; yediğin anda ökiz oluyosun Hakisi olmayan sana dokunamıyor yediğin anda seviye atlıyorsun inanılaz bir noktaya getiriyor seni ama Luffy nin meyvesi... Luffy iradesiyle buralara geldi ve meyve uyanana kadar sıradan dı sonra bi uyandı acayip bir güc elde etti Luffy.
 
Buradaki problem meyvenin en güçlü meyve çıkması değil serinin esas oğlanının meyvesi en güçlü meyve olabilir gayet normal.Buradaki problem at ağızlı grosei bunu biliyor. Dolayısıyla amiraller de biliyor. Defalarca bu meyve ayaklarına gelmiş yıllarca denizlerde özgürce gezmiş,meyveyi yiyen eleman Garp'ın torunu, Dragon'un oğlu, Shanks'ın elverdiği genç yani hem genetik hem akıl hocası olarak full donanım adam ve en tehlikeli meyveyi yemiş .Sen uslu uslu adamın o meyve ile canavara dönüşmesini bekliyorsun şimdi de çıkmış yıllardır görünmüyordu ortalık bu meyve nerden çıktı falan diyorsun o_O
Belki de Luffy'ciğimizin biricik annesi IM-SAMA buna izin vermemiştir.

Yoksa Akainu bu beş dedeyi emekliye ayırması gerekecek!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık