Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JoyBoy dediğimiz şey belkide bir insan değilde insanları joyboya dönüştüren bir şekil ruh benzeri bişeydir. Seri içindeki unsurlar çerçevesinde düşünürsek meyvelerin içindeki şeytanlar bunları yapıyor olabilir. Meyvelere güç veren içlerindeki şeytanlar olduğuna göre ve kullanıcılar meyvelerinin uyanışıyla meyvelerin tam gücüne erişebildiklerine göre uyanışın kullanıcıyı meyvenin içindeki şeytanla daha fazla iletişime sokuyor olması lazım.

Oda isterse kılıfına uydurup bildiğimiz JoyBoyu taa 800 yıl öncesinden bugüne getirebilir, reenkarne edip diriltebilir, JoyBoy olmayı insan harici bir şeye bağlayıp örneğin meyve gücü yapabilir, bunların hepsi bir şekil kılıfına uydurulup mantıklı şekilde açıklanabilir ama işte bu tür senaryoların hepsi Luffy'nin kişilik ve karakterinin özelliğini elinden alıyor bence. Luffy'nin özel kalabilmesi için JoyBoy'un her daim sadece bir fikir veya bir makam, ünvan olarak kalması lazım. Bu bölümü bu kadar hypladıklarına göre bölümde JoyBoy'la ilgili bir şeyler kesin vardır, bakalım inşallah yazık olmaz.
 
Ben Naruto'yu yeni izlemeye başladım. İtachi'nin göründüğü bölümlerdeyim. Kastın 9 kuyruklu tilkinin uyanması ise Luffy'de JB uyanması benzer olarak bana yine doğru gelmiyor. Çünkü Naruto direkt bu şekilde tanıtıldı. Baştan beri biliyorduk içinde 9 kuyruklu tilki olduğunu. Luffy'de öyle değil. Biz Luffy diye bildik JB sonradan fırlama oldu. Ben makul karşılayamam o yüzden.
Kastettiğim o değil ileride göreceksin istersen yazarım da sen oku-izle...
 
Geçen bölüm pazartesi salıvermişti arap bu hafta neden salmadı. Birde bu hafta tüm forumlar daha çok hypelandı üff arap üff arap. :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık