Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaya bambaşka bir pencereden bakarak bir teori oluşturacağım, olabilitesi olduğunu sanmıyorum fakat.
Olay berserkteki eclipse sahnesine döner, önce zoro kaidoyu öldürür. sonrasında luffy ortaya çıkar. ama luffy artık bildiğimiz luffy değil joyboy olmuş.ve aslında joyboy ve meyvesi dünyaya lanet getirecek bir şey çıkıyormuş. bütün tayfa ve wano halkı perişan oluyor. mugiwara tayfasından biri öldürülüyor joyboy tarafından. balık adam adasındaki kehanet gerçekleşiyor. joyboy yıkım getiriyor. çok enterasan bir twist olur, birden çok dark bir temaya geçer seri.
 
Oda bizim forumda yazılmayan bir şeyi yazamaz. Ayrıca Oda bizim forumdan daha iyi senaryo da yazamaz.
bizim forumdaki her kafadan çıkan sesle bir seri yazmaya kalksak ortaya Akasya Durağı + Arka Sokaklar + One Piece karışımı bir ürün çıkardı.

Aynı bölümlerde kaido luffynin red hawkından kaçıyor yanlız kaçması çok güçlü olduğu anlamını çıkarmıyor. Kinge çizik atamamasının sebebi kingin sırtındaki mumdu o mum çok hızlanınca söndü diye Zoro yendi ( tabi yersen ama gerçek hikayede bu oldu) nüfuz meselesi olduğunu sanmıyorum şuanda bile kral hakiyi kullanamıyor bize gösterilen tüm hakiyi kılıca aktardı kılıçtan kral haki çıktı bilinçli yaptığı birşey değil halen kral haki kullanmayı bilmiyor :bilmem:. Bak bunu sırf toksiklik olsun diye yazmıyorum ama emin ol ki Zoro şuan kaidoyu öldürmek için rahat 7-8 saat dinlene dinlene kral haki yenileye yenileye yapması lazım ki bide kaidoda uyanış çıkarsa buda ona hızlı iyileştirme sağlıyor öyle bir durumda Zoro boğazını kesmeye çalışsa ( bu arada kaido sadece izliyor birşey yapmıyor) yarısına gelene kadar rahat 4-5 saat geçer bu sürede ilk kestiği yer kabuk tutar tekrardan başlaması gerekir.
hikayede hakinin kökeni çok eskiye gidiyor aslında. Enies Lobby'de Usopp Nami falan kuleden yüksek bir yerden düşüyorlardı ve hasar almıyorlardı. Marangoz adam da "hiçbiriniz normal değilsiniz" diye şaşırıyordu. Pasif haki işliyor arka planda. Zoro Kaku savaşında Zoro'nun ashura kullanırken bilinçsizce kral hakinin temel bir halini kullanması, Daz Bones'u keserken basit silahlanma kullanması, Luffy'nin Crocodile dövüşünde sonlara doğru dövüşün gazıyla hakili vuruşlar yapması buna örnek olarak gösterilebilir. King çok güçlü bir karakterdi, biraz erken harcandı. Dövüş sonunda kral hakili bir slash'a kanadını bıraktı. O noktada zaten kral hakiyi silahlanmayla birleştirmeyi çözdüğünü varsayabiliriz. Enma'nın kral haki salmada pek bir rolü yok aslıda. Kozaburo'nun dediği gibi, güçlü kılıçlar, yapılma amaçlarına hizmet etmeyi arzulayan iradeler taşıyorlar. Kılıç öldürmek için var. Enma da öldürme amacını gerçekleştirmek istiyor Kozaburo'nun dediğine göre. Zoro da hakisini idareli kullanmayı bırakıp All-In saldırıyor. Kral haki ekleme olayını çatıda Kaido'nun verdiği ipucuyla çözdüğünü düşünüyorum. Yani Oden'inkine denk saldırılar yapabildiğini düşünürsek Kaido'yu da uygun koşullarda ölümcül yaralayabilir.

Kaido'nun red hawklardan kaçınma sebebi de içten patlamalı ryuo kullanıyor olması. Hapishanede öğrendiği içten patlamalı ryuo, kral haki ortaya çıkınca hiç oldu gitti gibi bir algı oluştu ama Luffy'nin kral hakiyi saldırılarına ekleyebilmesini sağlayan şey zaten en başında bu teknikti. Hakiyi yönlendirebilme tekniği. Zoro'nun attığı slash'lar da bu haki kullanım şeklinin bir örneği. 0 kılıç stilinde bile eliyle atabiliyor o slashleri. Eichiro Oda biz burada birbirimizi yiye yiye tartışalım diye bunları açıklamadan geçiyor sürekli.
 
Beyler diyelim ki Luffy'nin gerçektende meyvesi lastik meyvesi.O zaman Luffy'nin kafasının erimeye başlaması sizce nereye bağlanır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık